Jul och nyårsfirandet är över, och Svampriket som sajt är i stort sett tillbaka på banan. Spelklimatet under januari är precis så svältfött och nyvaket som det brukar vara, men vi får inte vänta vidare länge innan några av årets mest intressanta titlar börjar ramla in, så håll i er.

Något annat som just nu lyser med sin frånvaro är våra podcasts och även där kommer det bli en ändring snart. Retroresan har semester ett par veckor till, men innan dess kommer sidospåret Skitsnack göra storstilad comeback. I en minst tio timmar lång epos kommer ni hinna ledsna på oss igen, innan ni hunnit lyssna på allt. Dessa avsnitt kommer släppas under varje vardag under nästa vecka, i något som vi valt att kalla ”Skitsnackfestival”. Det är nog bara inom podcast-scenen som man kan anordna en festival under januari månad.

Under nästa vecka kommer ni dessutom bli informerade om vilka spel som Retroresan inleder sin sista termin med. Vi vill gärna ha in fler önskningar på vilka spel vi måste spela innan vi lägger resväskan på hyllan nu i sommar. Kommentera eller maila, ni vet hur ni gör vid det här laget.

Så vandra tryggt in i helgen, så hörs vi nästa vecka!