Information

Podcast-torkan är snart över

Jul och nyårsfirandet är över, och Svampriket som sajt är i stort sett tillbaka på banan. Spelklimatet under januari är precis så svältfött och nyvaket som det brukar vara, men vi får inte vänta vidare länge innan några av årets mest intressanta titlar börjar ramla in, så håll i er.

Något annat som just nu lyser med sin frånvaro är våra podcasts och även där kommer det bli en ändring snart. Retroresan har semester ett par veckor till, men innan dess kommer sidospåret Skitsnack göra storstilad comeback. I en minst tio timmar lång epos kommer ni hinna ledsna på oss igen, innan ni hunnit lyssna på allt. Dessa avsnitt kommer släppas under varje vardag under nästa vecka, i något som vi valt att kalla “Skitsnackfestival”. Det är nog bara inom podcast-scenen som man kan anordna en festival under januari månad.

Under nästa vecka kommer ni dessutom bli informerade om vilka spel som Retroresan inleder sin sista termin med. Vi vill gärna ha in fler önskningar på vilka spel vi måste spela innan vi lägger resväskan på hyllan nu i sommar. Kommentera eller maila, ni vet hur ni gör vid det här laget.

Så vandra tryggt in i helgen, så hörs vi nästa vecka!

Kommentarer

 1. Trazh skriver:

  Woooohooo! Fan vilka sköna nyheter! Nu blir jag glad! <3

  Har redan tipsat om spel. Men upprepar och fyller på listan.
  Min lista på spel jag vill höra er prata om:
  the Adventures of Alundra (Playstation 1)
  Metal Storm (NES)
  Donkey Kong (Gameboy)

 2. SpeLinnea skriver:

  10 timmar extravaganza!

 3. ReDead skriver:

  Väldigt trevligt! 🙂

 4. Ivan skriver:

  ahhh fiii faaan. ÄNTLIGEN! Snacka om bra upplägg, då blir väntan inte så lång till nästa Retroresan , gottigt 🙂

  Förutom de spelen jag redan tipsat om kom jag spontant på 2 spel ni borde köra. X-files till PC och Playstation samt Gex till en massa plattformar,

  X-Files köpte jag i en ICA-butik i stan när jag hittade det i REA-korgen. En cheesie peka klicka i fullmotion-grafik, ett spel alla borde spela som gillar Arkiv X.

  Gex är ett vanligt plattformspel, en ödla med lång tunga klättrar och stampar. Ska man lita på en 14 år gammal Ivan så sa han det är bättre än Crash Bandicot(Finns Videofilmat) upp till bevis!

  Längtar till måndag!

  BTW Gillar inte när ni använder ord som sista, final, sluttamp, slutakt osv……det gör ont, lever hellre i förnekelse och blundar för sanningen……

 5. I´m not the droid you´re looking for skriver:

  Pokemon!
  Ni måste spela nått pokemon spel för fan!(får man säga så?)
  Red/Blue Eller Gold/Silver!

 6. Quid skriver:

  Något gammalt klicka-och-peka-äventyr kanske? t.ex. Monkey Island, Sam & Max eller Beneath a Steel Sky. Andra gamla spel som ligger mig varmt om hjärtat är Black Thorne, Tyrian 2000, Pizza Tycoon, Rygar, Faxanadu och Earthworm Jim. Sen måste jag ju bara nämna Quake också 🙂

 7. Peter skriver:

  Wohoooo!!! Äntligen skitsnack.
  Jag har längtat så länge.

 8. Shotgun Facelift skriver:

  Ooooh… Quake-special? Håller med Ivan, är fruktansvärt ledsen över sluttampen :~ dock tror jag faktiskt inte att varken Anders eller Samsonov kommer kunna hålla sig från att podcasta!

 9. Duken skriver:

  Ser framm emot de nya podcasten.
  Retroresan är för övrigt som gjord för att lyssnas på när jag
  sitter på jobbet och konstruerar vid mitt CAD-program. Ni får arbetsdagarna att gå lite fortare.
  Som gammal sega-nörd har jag ett förslag på en spelserie jag tycker det hade varit kul om ni spelade igenom, Panzer Dragon (sega saturn).
  Det börjar med två shot em up och avslutas med det fantastiska RPG:t Panzer dragon saga.

 10. Duken skriver:

  Ber om ursäkt för min urusla stavning (gäller samtliga inlägg från mig), Jag upptäcker alltid felen när jag redan postat inläggen:)

Skriv en kommentar