Vår trogna podcast Svamppod närmar sig sitt hundrade avsnitt med stormsteg. Och som vi tidigare antytt så kommer vi givetvis göra något speciellt av detta jubileumsavsnitt. Efter avsnitt 99 som släpps i mellandagarna, så tar podcasten en kortare paus för att sedan återkomma lördagen den 31:a januari – live, inför publik.

Gula Villan, Stockholm

Denna liveinspelning kommer ske i Gula Villan, som ligger på Stockholm Universitets Campus, fem minuters promenad från tunnelbanan. Lokalen har rättigheter att sälja alkohol och ett begränsat utbud av öl/cider/vin och fatöl, men ingen egen alkoholhaltig dryck får medtas in i lokalen. Eftersom lokalen serverar alkohol så är det också en 18-årig åldersgräns på tillställningen.

Eftersom lokalen kostar pengar att hyra kommer vi behöva ta inträde till de som vill komma och se oss spela in detta jubileumsavsnitt. Passande nog med avsnittsnumret i åtanke så kostar det 100 kr att ta del av kvällen. Antalet gäster är begränsat och vi har ingen möjlighet att ta betalt i dörren, så vill du garantera din plats behöver du förboka illa kvickt. Skicka ett mail till tobbe@svampriket.se och invänta ytterligare instruktioner.

En stor del av redaktionen kommer medverka i avsnittet, och vi kommer bland annat att avverka den efterlängtade finalen i ”Spelmusik-Jeopardy”, som bonuslyssnare kunnat lyssna på under sommaren och hösten. Utöver det reserverar vi en ordentlig stund för frågor från publiken i ett klassisk QnA-segment. Har du frågor till redaktionen så är det här det perfekta tillfället.

Efter inspelningen är avslutad fortsätter vi givetvis festa och fira vårt 100:de avsnitt tillsammans med er, med diverse hittills hemliga aktiviteter. Lokalen har öppet till 03:00.

Har ni fler frågor gällande denna tillställning svarar vi gärna på dem bland kommentarerna.

Sammanfattad info:

När: 31:a januari 2015. Dörrarna öppnar kl. 18:00
Var: Gula Villan, Stockholm (karta skickas ut i samband med förbokning)
Kostnad: 100 kr (endast förköp)
Åldersgräns: 18 år

Varmt välkomna!