”Internet är en fluga” blev citatrubriken när den socialdemokratiske politikern och dåvarande kommunikationsminister med ansvar för IT-frågor Ines Uusman 1996 uttalade sig om det relativt nya fenomenet i Svenska Dagbladet. Det skulle visa sig att internet inte alls var någon fluga, och att det faktiskt finns en del människor som ”surfar på nätet” än idag.

Liknande saker har säkert yttrats om spelstreams när det slog igenom för ett par år sedan. Utan att kunna se in i framtiden är vi på Svampriket ganska så övertygade om att vi bara sett början av jättefenomenet livestreaming. Vi vill såklart bli bättre på det, och därför har jag nyligen dragit igång ”Öl och Dark Souls 2”, där jag helt enkelt spelar igenom Dark Souls 2 med hjälp av tittarna och diverse rusdrycker. Hittills har det blivit ungefär 13 timmars spel, och ambitionen är såklart att vi tillsammans ska klara av hela spelet.

Det finns inget satt schema för när en ny Dark Souls 2-stream dyker upp, men den som följer oss i sociala medier, på Youtube och på Twitch lär inte missa något. Såatteh… följ oss där, vetja! Och kommentera gärna på det här inlägget med var ni helst ser streams, Twitch eller Youtube, och varför.

Självklart går det att se alla våra streams i efterhand på Youtube. Men för dig som inte orkar leta, kommer här alla hittills publicerade streams i en smidig spellista. Håll till godo, så ses vi i chatten!