Omröstning

Rösta fram generationens bästa spel!

Ni har hört oss orera om konsolgenerationen som varit i podformat och vi kommer inom kort presentera våra egna topplistor över den gångna generationens bästa spel men vi vill också höra från kära läsare. Nedan finns en omröstning där vi försökt summera de spel vi pratat sen 2014 och vi kan ha råkat missa något, men som tur är så kan ni lägga till egna spel som fritext. Max fem spel kan ni rösta på och ni har fram till och med torsdag 3/12 på er. Resultatet kommer sen presenteras i ett eget inlägg.

This poll is no longer accepting votes

Vilka var generationens fem bästa spel?

Kommentarer

 1. Carlen skriver:

  Fel Forza Horizon är angivet, ska vara Horizon 4 och inte Horizon 2 🙂

 2. Smoothcat skriver:

  Kluven mellan God of war, Witcher 3 och Bloodborne. Ska bli spännande att se vad fölket tycker 😁. Kanske inte helt relaterat till detta, men SNÄLLA kan ni göra en riktig bråkGOTY i år? Vet att jag inte är ensam om att sakna de hetsiga diskussionerna.

 3. Maxis skriver:

  Varför e inte Dark souls 3 med?

 4. Lasselelle skriver:

  Släpptes inte shadow of the colossus till ps2?? visst en hd-remake men ändå. taskigt mot de nya spelen ju. 😉

Skriv en kommentar