Skräckafton är över, för i år. Och jävlar vilken Skräckafton det blev! Under de senare timmarna var det upp mot 500 pers som tittade och vår insamling till den ideella föreningen Mind hamnade slutligen på 25 600 kronor! Vi lyckades inte bara överträffa vårt mål på 20 000 kronor, vi gjorde det tillsammans med det bästa tänkbara sällskapet! Både ni som satt i soffan och ni som hejade i Twitch-chatten.

Vi är otroligt tacksamma och glada över att ni bidrog med både donationer och många, många skratt och vi hoppas att ni dyker upp även nästa år!

Och medan vi alla väntar på nästa års stream finns det fortfarande saker att göra. Mind kommer fortfarande behöva hjälp, och det finns mer än ett sätt att bidra. Antingen kan du göra en insamling, precis som vi gjorde, eller så kan du till och med bli en volontär och hjälpa folk via självmordslinjen. Vill du veta mer finns all information på Minds hemsida.

Det finns många namn vi personligen vill tacka, och vi tycker inte att det är mer än rätt att vi namnger varenda en som på ett eller annat sätt bidrog till årets Skräckafton.

Så tack till,
Ludvig Fjell, Lovisa Sandberg, Andrew Brierly Chramer, Alexander Brierly Chramer, Martin Lindell, David Grundström, Extryva, André ”Spike” Jansson, Emma Rasmusson, Joel Nilsson, Filip Winther, John Hägglund, Seb Krantz, SwedishKuriboh, Kajsa Lundquist, Samson Wiklund, HangryEli, Tommy Jansson, Niklas Lundqvist, Ida Alander, Arcade Berg, Mia Mulder, Malin Castergren, Sandra Ferroni, Kaktus, Shorty, Jesper Englin, Mikael Jansson, Fenrishi, Amanda Steén och Webbhallen, för Xboxen!

Tusen tack för allt! <3

Om du vill se om delar av Skräckafton, eller om du missade den helt och hållet, kan du se hela streamen i spellistan nedanför!