I dag släpps det andra DLC-paketet för Mario Kart 8 — Game of the Year 2014, enligt Svamprikets läsare! Det innebär att vi här på Svampriket för det första kommer gå igenom alla nya banor i en quicktitt som kommer slängas upp så fort som möjligt. Men det innebär även att Tisdagscuppen kommer göra comeback! Här är den nya koden:

cuppentisdag

Det är fortfarande tisdagar 20:00 till 22:00 som gäller.
Just nu står den på 200cc och ALLA banor.

Vi planerar även att hålla cupper nu i helgen, eftersom många kommer vilja lira de nya banorna så fort som möjligt. Nu på lördag kör vi gång en cup 20:00, som kommer ligga på 200cc och köra alla de nya banorna. Här är koden till den:

DLCcuppen

Under tiden vill vi erbjuda på ett klipp med några av höjdpunkterna från det här året vi haft tillsammans med Mario Kart 8: