Information

Ställ dina frågor till Ludde!

Svamprikets gamle mysfarbror Ludde ska nu alltså gästa Sveriges bästa spelpodcast — Radio Speltorsk. Det innebär att ni läsare nu har chansen att få veta allt om denne mans mörka hemligheter, spelrelaterade eller inte. Skriv era frågor här, så ska vi se till att få dem besvarade på bästa möjliga sätt.

Det kan handla om vilken svårighetsnivå han egentligen spelade igenom Dead Space på, hur han gör för att låta auktoritär mot barn eller hur i helvete han kunde få en så snygg tjej. Avfyra frågorna nu!

Deadline är dock sjätte september 20:00, så lite tempo i tankeverksamheten får vi be om.

Kommentarer

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Ludde Lundblad and Ludde Lundblad, Tommy Håkansson . Tommy Håkansson said: https://www.svampriket.se/03/stall-dina-fragor-till-ludde/ – Ställ era frågor till Ludde! Vad ni än undrar. Så svarar han i Radio Speltorsk. […]

  2. Ken1 skriver:

    Hur många timmar i Butt-trainern har skapat denna vackra ändalyckt??

  3. Johanna skriver:

    Vad betyder ändalyckt och ändamål?

Skriv en kommentar