Information

Svampriket vill ha DIG!

Lördagar här på Riket brukar innebära att vi lyfter fram en gäst som knåpat ihop en intressant krönika. Efter nyåret har det dock varit lite tunt med den varan, helt enkelt för att ingen hört av sig. Vi tänkte ändra på den saken nu.

Ta gärna en titt på våra redan publicerade gästinlägg.

Känner du dig manad att synas här hos oss en lördag? Tveka inte att kontakta mig på tobbe (på) svampriket.se. Alla ämnen är okej så länge det har en koppling till spel och inte innehåller stötande material. Vi korrläser naturligtvis texterna och det är helt okej att länka till sin egen blogg.

Kommentarer

  1. chhak skriver:

    Är intresserad 😉

  2. Dempe skriver:

    Har börjat skriva på en text men får försöka få den klar så man kan skicka in den snart

  3. Skulle vara kul att gästa igen. Men det skulle vara om jag fick en bra textidé. Är inte nöjd med de två senaste jag skrev här.

  4. Quid skriver:

    Måste det vara spelrelaterat eller får man skitsnacks-gästblogga? 🙂

Skriv en kommentar