GOTY! GOTY! GOTY! Få saker får speltyckare att gå igång så mycket som kivandet om vilket som är det gångna årets allra bästa spel. En till syvende och sist helt meningslös diskussion eftersom vi alla gillar olika saker. Men ändå ska det bråkas. I år får ni dock söka er annorstädes om ni vill höra 13 jeppar käbbla om huruvida Norman Reedus rumpa är årets spel eller ej. Upplägget ser nämligen lite annorlunda ut än vad ni är vana vid. Så här:

Istället för en lång podd där vi stångar oss blodiga för att få fram en lista som ingen är nöjd med har vi beslutat oss för att i år istället hylla spel vi älskat under året. Det kommer att ske i form av tio kortare poddar som släpps under en tiodagarsperiod. Denna avslutas sedan med en sammanfattande podd där alla våra hyllningar klipps ihop till en. Alltså elva dagar årets spel-podd – rakt in i dina öronhål!

När drar det hela igång då? Jodu, det gör det redan imorgon, tisdagen den 14 januari! Varje dag en ny podd om ett spel från 2019 som gjort extra stort intryck, fram till sammanfattningen fredagen den 24 januari.

INTE NOG MED DET! På lördagen, den 25 januari, är det äntligen dags! Då samlas nämligen stora delar av redaktionen i Stockholm för att fira 300 avsnitt av Svamppod. Det blir podcast, streams och en massa annat skoj. Mer info om det hittar du HÄR.

Mycket nöje!