Information

Svampshoppen 2.0

När vi startade Svampriket i dess nya form var det tydligt att vi alla var spelare vars liv tydligt hade förbättrats av vårt spelande. Spelandet hade utvecklat oss som människor, hjälpt oss genom tuffa tider och varit ett förträffligt tidsfördriv under regniga sommardagar.

Spel kan göra oerhört mycket för en person som behöver dem. Därför älskar vi intiativet Push the Button.

Push the Button Initiative lanserades i november 2011 och skickade under 2012 uppemot tusen spel, leksaker, filmer, musik och allehanda gadgets till barn på sjukhus. Med hjälp av Barncancerfonden har de skapat ett kontaktnät och skickar till alla svenska sjukhus från norr till söder.

Namnkunniga företag såsom Namco Bandai, Paradox Interactive, Wendros, Fat Shark, med flera hjälper till med donationer och stöd. Vi på Svampriket vill förstås inte vara sämre. Därför stänger vi ner vår befintliga butik* där ni tidigare kunnat köpa tshirts och annat, detta för att istället erbjuda en helt ny butik där all Svamprikets vinst går oavkortat till Push the Button.

Utöver ett gott samvete erbjuder vi också en helt ny serie av fantastiska motiv. En del av Anna Nilssons förtjusande alster, trevliga bidrag från våra läsare och mycket annat. I den nya butiken kan ni beställa kläder, mobilskal, kuddar, tygpåsar, och till och med inramade dukar med motiven på.

Vad väntar du på?

Kom in, vi har alltid öppet!

* Befintliga beställningar i den gamla butiken kommer givetvis att levereras som vanligt.

Kommentarer

 1. Applåder!
  Kudos till Svampriket!

 2. Julius Guldbog skriver:

  Grymt initiativ! Funderar faktiskt på en snygg svamptröja, kanske lägger en beställning inom kort!

 3. Revansch! skriver:

  Inom kort kommer Revansch! med sitt utbud till butiken.

 4. T4 was Here skriver:

  Synd att jag inte har några pengar att spenna på detta pga annat…

 5. KasseJasse skriver:

  Riktigt bra initiativ det där!
  Blir att köpa en tröja och varför inte ett Iphone skal?

 6. pixelviking skriver:

  Värmer hjärtat att se sådana här initiativ. Bravo!

 7. Tompacc skriver:

  Då lönen ändå är runt hörnet så blev det en tjusig “we are gamers” kudde samt iphone sticker. Riktigt tjusiga saker! 🙂

Skriv en kommentar