Information

TVspel på TV

Jag tror inte att det är någon av våra läsare som har missat att jag är den enda av Svamprikarna som har lyckats skapa avkommor. Har man avkommor är det vissa saker man måste göra som förälder. Dels måste du ge dem föda, se till så att de har kläder på sin kropp och lära dem att Nintendo är den viktigaste spelutvecklaren genom tiderna.

Sen finns det även en sak till som är väsentlig, för att avkommornas uppväxt ska bli så bra som möjligt. Det är det här med val av barnvakt. Med barnvakt menar jag givetivis inte en av kött och blod, utan den ultimata barnvakten av alla. Nämligen TV-apparaten!

Tror nog de flesta föräldrar håller med mig om att TV är den ultimata barnvakten vissa stunder. Behöver du som förälder hänga tvätt, skura ett golv eller slänga ihop en köttfärssås, finns alltid TV:n där som en stunds avlastning.

Enligt min mening är det en kanal utav alla, som passar extra bra som barnvakt. Det är såklart Barnkanalen! Jag tycker den har allt. Eller nästan allt. Jag har länge eftersökt ett barn/ungdomsprogram som handlar om TVspel. Något sådant finns det inte (ännu, men vem vet vad som händer i framtiden) men ikväll lägger iallafall ett av Barnkanalens bästa program fokus på TVspel, eller rättare sagt utveckling av ett spel.

I Hjärnkontoret ikväll får vi nämligen se hur programledaren Benjamin “Beppe” Singer förvandlas till en TVspelsfigur. Detta är något jag finner otroligt kul och jag kan lova er att jag kommer sitta bänkad framför min TV, klockan 18:45 ikväll. Det borde du också göra, vare sig du har en avkomma bredvid dig, eller inte!

Edit: Om du missade avsnittet kan du se det här

Kommentarer

 1. BG skriver:

  Nu har jag visserligen inga kids, men tror ändå att jag ska ta en titt på det här. Låter kul. Tack för tipset, Ludde!

 2. Frances skriver:

  Som den skabbmorsa jag är så är SVT B den stående barnvakten vid ovan nämnda behov (alltid). Ovan nämnda program är dessutom föräldravakt när det sänds. Då passar ungarna på att röja i köket medans föräldrarna sitter som klistrade framför TVn. (True story!)

 3. Aloysius skriver:

  Handlar inte barnuppfostran mest om omvänd psykologi? Du borde väl förbjuda dina avkommor att spela Nintendo, för att samtidigt väcka dem jättetidigt på helgerna för att tvinga dem att klä upp sig och spela samtidigt som du hyllar det?

 4. T4 was Here skriver:

  Åh shit, jag tror såg det när jag zappade runt.
  Skoj för all!

 5. Jorge skriver:

  Gameyrailers.coms gttv! Plus att kidsen lär sig engelska på köpet

Skriv en kommentar