Förra året blev succé, och vi förväntar oss inget mindre detta år. Så vi hoppas att ni tittare/lyssnare/läsare/svampälsklingar vill följa Spelhjälpen nu på lördag. En trettio timmar lång spelstream och insamling där pengarna går till Ung Cancer.

Vad spaltmeter med text kan säga säger Spelhjälpens trailer mycket bättre på under en minut, så spana in den här:

Från Svampriket kommer Peter, Anna och Tobbefix finnas på plats, och schemat är SPRÄNGFULLT med turneringar, tävlingar, intervjuer, auktioner, retro, indie, nytt, smalt, brett och till brädden fyllt av kärlek.

Mera information kan du hitta på Spelhjälpens officiella FB, deras evenemang och på deras blogg.

Så denna helg hoppas vi du är med oss, antingen nerbäddad i soffan med snacks, på släktmiddagen hos gamla mormor eller på löpbandet på gymmet. Tillsammans gör vi skillnad!