Alla Hjärtans Dag är nu över oss, ett kommersiellt jippo som ska få oss att köpa gelatingodis och rigga badkaret med doftljus samt ”Absolute Greatest Love Songs” på låg volym.

Det kan vara det. Eller så kan det vara ett bra tillfälle att förmå sig själv till att ge någon lite extra omtanke och kärlek, bara för att: ”Vafan, något vettigt kan man faktiskt använda den här dagen till!”

Den som vi vill ge lite extra värme och ljus just idag är Ludde Lundblad. Äldst, barnsligast och naknast på Riket, samt för tillfället vår enda singel. Och för att han inte ska krevera på oss andra, med våra präktiga sambolyckor, delade tandborstkoppar och delade herpes, så vill vi nu att ni, läsare, tittare, lyssnare ger Ludde lite socker och uppskattning. För det är han faktiskt värd.

Kommentera, gilla, skicka ett blombud eller en liten gosskör till Luddes dörr, sprid kärleken på Riket denna lördag!