”Härligt Lennart!”

”Bästa jag sett på länge!”

”Underhållande må jag säga”

”Lennart äger. Riktigt underhållande”

”Superskoj detta! Mera Lennart!”

”Fantastiskt underhållande!”

”En helt underbar idé att sätta farsan framför tvspel”

”Det har varit en kul serie att följa, Lennart verkar väldigt skön!”

”Vem är mest gubbsjuk? Ni hetsar ju den gamla farbrorn med en massa sexuella insinuationer åt höger och vänster”

lennartlirar

Detta är lite av all positiv respons som kastades över oss efter att jag och Tommy satte en handkontroll i min gamle fars händer. Både jag och Tommy, men mest Lennart, blev faktiskt väldigt förvånade och glada över att ”Lennart Lirar” fick ett sådant varmt mottagande, så efter lite betänketid har vi bestämt oss för att Lennart ska få göra comeback.

Men vi känner att vi skulle vilja ha er hjälp. Vad skulle nu vilja se att Lennart lirar härnäst? Vilket spel, vilken genre skulle ni vilja se han testa? Lämna era förslag i kommentatorsfältet, så lovar vi att Lennart återvänder till Svampriket inom en inte allt för avlägsen framtid.