Tiden tickar på, i mitt fall alldeles för fort. Senast jag skrev ett inlägg om Operation Platinum var det nästan ett halvår kvar innan vi ska ha nått våra mål. I nuläget är det faktiskt mindre än två månader. (infoga valfri klyscha om tid här).

Jag har inte direkt jobbat vidare mycket på att utöka min Platina-samling. Jag står kvar på sex stycken och det innebär att jag nu måste samla ihop två per månad. Och som ni säkert förstår så blir det hela lite svårare att hitta tiden till det just dessa månader.

Jag hoppas innerligt att jag finner lite tid över mot slutet av året. Det kan även bli så att min maskin får följa med mig på min semester under mellandagarna. Det är järnet som gäller!

Någon som har det ännu stressigare är Jonas Söderström. Inte heller han har lyckats plocka en sedan sist vilket innebär att han nu måste få ihop sex stycken på rekordtid. Det är dock långt från omöjligt så jag tycker att vi försöker mana på Jonas så gott som det bara går här.

(Och du kanske kan släppa Dark Souls ett tag då det verkligen känns som en tidsslukare i nuläget?)

Sen finns det andra som det går bättre för. Tobias Andersson är ett bra exempel, som verkligen lagt manken till sedan sist och nu samlat ihop totalt nio stycken, med tydligt sikte på sin sista.

Tobias jobbar på bra och jag blir imponerad av hans engagemang – något som vi andra kan dra lärdom av.

Och sen har vi faktiskt en deltagare som redan gått i mål i Markus Persson. Hans lista på tio platinas är imponerande, i alla fall till viss del. För en viktig byggsten i ett projekt av detta slag är att man faktiskt ska vara stolt över sina troféer, d.v.s. inte samla de fula och enkla.

Markus vände sig dock till den mörka sidan och plockade sin sista genom Terminator :Salvation – vilket ger oss andra full rätt att reta Markus under en lång, lång tid framöver.

Men ändå. Bra jobbat Markus, och grattis!

Vi andra (Du och jag, Söder!) får lägga in överväxeln nu, för det här är något som vi ska klara av. Och det är inte heller vidare svårt om man går in för det. Det handlar nog mest om att vi måste släppa tidsslukarna just nu (Batman: Arkham City och Dark Souls).

Vill du vara med och samla? Skriv ett sådana fall ett mail till anders@svampriket.se med PSN-id och annan snaskig info.