Information

Time-out!

Ibland orkar man bara inte.

Det blir bara för mycket.

Just nu befinner jag mig någonstans i livet, då jag helt enkelt av olika anledningar, inte klarar av att hålla det tempo jag och Tommy har här på Svampriket. Vi har sedan vi blev ett par istället för en trio hållt ett bra uppdateringstempo, med ett nytt inlägg om dagen. För det mesta har vi  pubbat en text varannan dag.
För tillfället känner jag att det blir för påfrestande för mig  att fortsätta så. Har annat som jag måste lägga fokus på. Observera att detta är inte ett slags farväl, att jag på något sätt är på väg att överge Svampriket. Det är snarare tvärtom. Jag behöver ladda mina batterier, stoppa nya kulor i bössan.

Jag kommer fortsätta att hålla i PR-ansvaret och se till så att Svampriket även i fortsättningen kan erbjuda intressanta och läsvärda texter om de nyaste spelen. Jag kommer även att skriva om nya spel, men enbart det. Finns inte ork eller utrymme för mig att skriva några andra texter, just nu. Jag kommer helt enkelt lägg fokus på att hitta speltid för mig själv och sedan skriva intryck om det.�
Så förvänta er inte några nakenchocker eller galna videobloggar på ett tag, inte heller några pubertala texter som  handlar om vilken spelkaraktär jag helst vill ligga med.

Men misströsta inte. Planen är att jag, likt en fågel Fenix, ska återvända, tuffare och roligare än någonsin förr. Sen ska vi inte glömma bort att Svampriket 2.0 inte alls är långt borta och då lovar jag er att det kommer bli fart här på Svampriket. Då kommer Tommy och jag få sällskap av två väldigt begåvade herrar och en extremt begåvad dam. Ja, ni läste rätt, Svampriket kommer få tillökning och även en helt ny kostym.

Men tills dess, ha det bäst och jag är övertygad om att Svampriket kommer överleva min time-out, med tanke på att jag har världens bästa kollega och vi har världens bästa läsare!

Inga kommentarer

 1. Familjenspel skriver:

  Ta hand om dig och dina kära Ludde! Jag vet själv hur det kan vara med den stress man kan känna över bloggen! Ser fram emot 2.0 och din återkomst utvilad och full av busigheter! Du är den svenska blogsfärens färgstarkaste personlighet! <3

 2. Mattias skriver:

  Ibland behöver man prioritera bort även de bästa sakerna. Sånt är livet, men du är snart på fötter igen. Take your time bro!

 3. Ken1 skriver:

  Om du inte tar hand om dig, vem skall då göra det?
  Ta hand om dig så ser vi fram emot nya stolligheter på Svampriket när du känner dig redo 🙂

 4. Peter skriver:

  Ibland blir det för mycket och man behöver ta en paus.
  Hoppas att du snart kryar på dig och kan komma tillbaks i full action tills
  Svampriket 2.0.

 5. Tuve skriver:

  Recharge!
  Men seriöst, softa järnet nu!
  Du kan ju alltid skicka recensionsspel till mig så kan jag spela dem för dig 😀

 6. Ta hand om dig, viktigast är att du tar hand om dig

 7. Holmberg skriver:

  Låter vettigt att kunna backa när det behövs. Sånt här ska ju vara roligt och då och då behöver man fokusera på annat för att tycka det är roligt igen.

  Ha det gott o gamea mycket.

 8. Niklas (Kraid) skriver:

  Synd att vi inte kommer få läsa så mycket av dina härliga texter på ett tag, men jag litar på att du kommer tillbaka med förnyad styrka när du vilat upp dig färdigt. Så chillaxa ett tag och ladda batterierna, vetja!

 9. Vägen mot “väggen” går fortare än vad man tror. Det är bättre att ta ett break än att köra sig själv i botten. Take care my friend, see you on the other side 🙂 <3

 10. Annasofiaelin skriver:

  Håller med resten, ladda batterierna i fred du, vi finns här när du kommer tillbaka.

  Förresten, berättade för pojkvännen att det skulle dyka upp två killar och en tjej i svampriket så nu undrar vi: är det Mario, Luigi och prinsessan som kommer till svampriket efter någon räddningsaktion? 😉

Skriv en kommentar