Ibland orkar man bara inte.

Det blir bara för mycket.

Just nu befinner jag mig någonstans i livet, då jag helt enkelt av olika anledningar, inte klarar av att hålla det tempo jag och Tommy har här på Svampriket. Vi har sedan vi blev ett par istället för en trio hållt ett bra uppdateringstempo, med ett nytt inlägg om dagen. För det mesta har vi  pubbat en text varannan dag.
För tillfället känner jag att det blir för påfrestande för mig  att fortsätta så. Har annat som jag måste lägga fokus på. Observera att detta är inte ett slags farväl, att jag på något sätt är på väg att överge Svampriket. Det är snarare tvärtom. Jag behöver ladda mina batterier, stoppa nya kulor i bössan.

Jag kommer fortsätta att hålla i PR-ansvaret och se till så att Svampriket även i fortsättningen kan erbjuda intressanta och läsvärda texter om de nyaste spelen. Jag kommer även att skriva om nya spel, men enbart det. Finns inte ork eller utrymme för mig att skriva några andra texter, just nu. Jag kommer helt enkelt lägg fokus på att hitta speltid för mig själv och sedan skriva intryck om det.�
Så förvänta er inte några nakenchocker eller galna videobloggar på ett tag, inte heller några pubertala texter som  handlar om vilken spelkaraktär jag helst vill ligga med.

Men misströsta inte. Planen är att jag, likt en fågel Fenix, ska återvända, tuffare och roligare än någonsin förr. Sen ska vi inte glömma bort att Svampriket 2.0 inte alls är långt borta och då lovar jag er att det kommer bli fart här på Svampriket. Då kommer Tommy och jag få sällskap av två väldigt begåvade herrar och en extremt begåvad dam. Ja, ni läste rätt, Svampriket kommer få tillökning och även en helt ny kostym.

Men tills dess, ha det bäst och jag är övertygad om att Svampriket kommer överleva min time-out, med tanke på att jag har världens bästa kollega och vi har världens bästa läsare!