På fredag kommer en ”branschfest” av rang äga rum i Borås. Som deklarerat i veckans avsnitt i Svamppod Fyrkant så kommer Ludde och Peter ner från de norra delarna av Sverige till helgen. Dessutom slingrar sig Linus och Niklas sig upp från södra Sverige. En markant del av redaktionen finns därmed samlad på samma plats under en och samma helg. Detta ska vi så klart ta tillvara på.

Under fredagen den 28:e så kommer en fest äga rum, där utöver nämnda redaktion även annat ”löst folk” kommer vara inbjudna. Vi tänkte försöka göra något roligt av detta. Vi har därmed bestämt att anordna en Divekick-turnering som vi avser att streama ut på våran Twitch-kanal, samt här på Svampriket. Sändningarna kommer inledas vid 20:00 med förhoppning om att kunna sätta igång kort därefter.

De två grupperna Svampriket och ”löst folk” delas upp i två lag som först får möta varandra i varsin ”division”, tills vardera lag har en vinnare, som då får möta det andra lagets vinnare i en episk final. Match om tredjepris kommer även äga rum. Fina priser, såsom Kina-peppar och sköldpaddssprit utlovas.

Så, kära besökare. Var ligger din allians? Ligger den hos den tappre gruppen #Svampcro eller hos översittarna i gruppen löst folk (som för närvarande saknar ett lagnamn)? Gör din röst hörd via sociala medier eller i vår chatt på fredag.

Uppdatering:

Svamprikets motståndare i denna turnering har nu valt att inte kallas för ”Löst folk” längre. Istället kallas de nu för ”Revansch The 500 Project Before You Die Etc.”. Ligger hur fint som helst i munnen.