(Se videon innan du läser vidare)

Svampriket är idag stolta att presentera Revansch som våra nya samarbetspartners. Vi på redaktionen är oerhört glada och tacksamma att duon vill publicera sitt material på vår sajt, vi har följt serien på Youtube ett tag och gång efter annan imponerats av deras kunskap och ambitioner.

För er som helt missat vad Revansch handlar om följer en beskrivning från duon själva här;

”Att vara född på 80-talet gjorde att vi automatiskt föll in i TV-spelsvärlden och det gick knappast att undvika, trots att vi växte upp i dom småländska skogarna. Vi älskade TV-spel, TV-spel var livet!

Men åren gick, vi växte upp och TV-spelen fick hamna i en låda någonstans på vinden.

Våran barndom lämnade dock kvar ett tomrum inom oss fylld med frågetecken. Vem var sista bossen? Hur slutade spelet? Klarade vi ens spelet?

Nu 20 år senare bestämde vi oss för att göra något åt saken. Vi skapade projektet Revansch!

Revansch! är en resa tillbaka till barndommen där vi återtar spel vi aldrig lyckades klara som barn. Spelen har vi på något sätt en relation till som vi förmedlar i varje avsnitt. Vårat mål är att klara varje spel för att sedan kunna räta ut alla frågetecken som vi så länge levt med.”

Följ Victor Clausson och Björn William Pantzar på deras jakt efter Revansch! på Svampriket.se/Revansch

Alla videos i serien är redan publicerade här på Svampriket. Ni hittar allt rörande videoserien på Revansch egna sida här på Svampriket. Nästa nya avsnitt utlovas till denna fredag.

Ge nu Revansch ett riktigt härligt välkomnande i ren Svampriket-anda!