Information

Revansch flyttar in på Svampriket

(Se videon innan du läser vidare)

Svampriket är idag stolta att presentera Revansch som våra nya samarbetspartners. Vi på redaktionen är oerhört glada och tacksamma att duon vill publicera sitt material på vår sajt, vi har följt serien på Youtube ett tag och gång efter annan imponerats av deras kunskap och ambitioner.

För er som helt missat vad Revansch handlar om följer en beskrivning från duon själva här;

“Att vara född på 80-talet gjorde att vi automatiskt föll in i TV-spelsvärlden och det gick knappast att undvika, trots att vi växte upp i dom småländska skogarna. Vi älskade TV-spel, TV-spel var livet!

Men åren gick, vi växte upp och TV-spelen fick hamna i en låda någonstans på vinden.

Våran barndom lämnade dock kvar ett tomrum inom oss fylld med frågetecken. Vem var sista bossen? Hur slutade spelet? Klarade vi ens spelet?

Nu 20 år senare bestämde vi oss för att göra något åt saken. Vi skapade projektet Revansch!

Revansch! är en resa tillbaka till barndommen där vi återtar spel vi aldrig lyckades klara som barn. Spelen har vi på något sätt en relation till som vi förmedlar i varje avsnitt. Vårat mål är att klara varje spel för att sedan kunna räta ut alla frågetecken som vi så länge levt med.”

Följ Victor Clausson och Björn William Pantzar på deras jakt efter Revansch! på Svampriket.se/Revansch

Alla videos i serien är redan publicerade här på Svampriket. Ni hittar allt rörande videoserien på Revansch egna sida här på Svampriket. Nästa nya avsnitt utlovas till denna fredag.

Ge nu Revansch ett riktigt härligt välkomnande i ren Svampriket-anda!

Kommentarer

 1. Trazh skriver:

  Detta är ju sjukt. Först Skitsnack och sen Revansch som snabbt blivit en Youtube-favorit?! Jag är redan en regelbunden besökare någon gång om dagen, men efter detta så kommer jag stanna här 24/7. Svampriket <3

 2. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  Härligt!

  Behöver man säga mer? 😛

 3. Ivan skriver:

  Detta påminner mig om när jag la till grädden på pannkakorna imorse!

 4. Mulker skriver:

  Underbar nyhet!

 5. goteki skriver:

  Svampriket växer o växer.

 6. Quid skriver:

  Fantastiskt! Hur ska ni någonsin kunna toppa allt som hänt den senaste tiden? 🙂

 7. kattmonstret skriver:

  mäkta intressant!!

 8. blutt skriver:

  Jävla nice! Har tappat räkningen på hur många som jobbar för Svampriket för tillfället 🙂

 9. Azzar Astronaut skriver:

  Härligt har faktiskt sett alla fyra avsnitt som har kommit kan bara säga att dem är mycket bra

 10. Samson Wiklund skriver:

  @blutt: Vi 6 st som “jobbar” på svampriket (plus vikarie-Tobbe).
  Sen har vi ett supercoolt gäng av externa bidragare i form av Elin och Robert på Junior och Amanda och Nathalie på serierna och nu senast Victor och Björn som gör Revansch!.

  Utöver det har vi Svampriddarna som hjälper oss till och från, Anna som ritar bilder åt oss, BG som pixlar, Marcus som också tecknar, Vargavaka som gjorde Retroresans snygga skepp, Rymdyoghurt som designat Svampen, Spel-Malmer som skapade grunddesignen på hemsidan, Tomas som hostar oss, Nidde som tekniskt geni och kameramagiker, Tobias som gör grafik åt bl. a. Skitsnack för att nämna några.

  Sen ska vi inte glömma alla gästskribenter som dyker in på lördagar. Eller Retroarmén som ställer upp och gör det mesta.

  Kort förklarat: Svampriket existerar tack vare hjälp från en massa kreativa, underbara människor som vi älskar, men i kärnan finns de 6 redaktionsmedlemmarna som styr.

  Kortare förklarat: Vi gör inte ett skit själva, men får all credd på något mystiskt vis.

 11. Johan Hellstöm skriver:

  Sjukt kul, har följt retreoresan länge; med POD’s som har hjälpt mig att överleva arbetet, videos som förgylt dagarna, och nu poff ser jag Big Willie Pantzar profilera sig också. Att upptäcka gamla kompisar i Svampriket får en att själv vilja starta ett projekt och stiga in i det vackraste av strålkastarljus. Kudos Svampriket och kudos till Björn.

 12. Glassgubben skriver:

  WTF, blev lite förvånad att se någon man känner igen dyka upp i en video här på Svampriket. Björn, är du kvar på bp? Ska bli skoj att följa det här.

Skriv en kommentar