Information

Hjälp oss nå 1000 likes!

Vi i redaktionen satte tidigt under hösten en målsättning. Vi skulle nå 1000 likes på Facebook innan året var slut. Där och då hade vi knappt 600 likes och det kändes lite otroligt att en dag kunna spräcka den fyrsiffriga gränsen. Idag känns det inte alls lika otroligt – siffran står just i skrivandets stund på 963 likes och vår förhoppning är att ni nu kommer kunna hjälpa oss hela vägen in i mål, innan klockan slår 2014.

Facebook-likes är hårdvaluta för oss. Vi tjänar inga pengar på det vi gör, så att nå ut till folk är inte nödvändigt för sidans fortlevnad. Men vi vill ju nå ut till så många som möjligt, att fler och fler ser oss, hör oss och läser det vi skrivit. Och där har Facebook blivit ett kraftfullt verktyg för att sprida kreativt material.

Så snälla. Sprid oss, uppmana dina vänner, släktingar och ovänner att gilla oss. Vi behöver dem och vi vet att vi kan nå vårt mål genom er, som gång efter annan visat sig vara världens bästa community. Vi vill ju att Svampens år 2014 får en flygande start, vill inte ni också det?

Facebook.com/Svampriket

 

Kommentarer

 1. Niklas Sintorn skriver:

  Pssst! Länken till Facebook-sidan funkar inte.

 2. Per Danielsson skriver:

  Delat och klart! Ps, grymt podavsnitt senast. Diskussionen kring vad man skulle vilja spela om ens tioåriga jag besökte nutiden var klockren. Alltså en sån här: http://klockren.nu/

 3. Perra skriver:

  999 likes, endast 1 kvar!

  (loggade in med sambons FB och likade också =) )

 4. Reless skriver:

  Grattis, Svampriket 😉

 5. Ricky skriver:

  BLAST! Blev gillare 1001 😛 Men GRATTIS!

 6. Michel skriver:

  Jag gillar Svampriket utan Facebook, som jag inte gillar. ;.)

Skriv en kommentar