Vi i redaktionen satte tidigt under hösten en målsättning. Vi skulle nå 1000 likes på Facebook innan året var slut. Där och då hade vi knappt 600 likes och det kändes lite otroligt att en dag kunna spräcka den fyrsiffriga gränsen. Idag känns det inte alls lika otroligt – siffran står just i skrivandets stund på 963 likes och vår förhoppning är att ni nu kommer kunna hjälpa oss hela vägen in i mål, innan klockan slår 2014.

Facebook-likes är hårdvaluta för oss. Vi tjänar inga pengar på det vi gör, så att nå ut till folk är inte nödvändigt för sidans fortlevnad. Men vi vill ju nå ut till så många som möjligt, att fler och fler ser oss, hör oss och läser det vi skrivit. Och där har Facebook blivit ett kraftfullt verktyg för att sprida kreativt material.

Så snälla. Sprid oss, uppmana dina vänner, släktingar och ovänner att gilla oss. Vi behöver dem och vi vet att vi kan nå vårt mål genom er, som gång efter annan visat sig vara världens bästa community. Vi vill ju att Svampens år 2014 får en flygande start, vill inte ni också det?

Facebook.com/Svampriket