Svamppod

Avsnitt 56: NES Remix, The Walking Dead, The Wolf Among Us

Vi har kittlat våra retronerver med NES Remix, för att sedan bära nerverna utanpå huden i Hidden in Plain Sight. Sandra är äntligen med igen, och har spelat Kingdoms of Amalur och The Witcher 2. Anders och Tommy har spelat en massa spel från Telltale Games, som The Wolf Among Us och nya säsongen av The Walking Dead. Vi diskuterar även spelåret 2013 i större drag.

Gott nytt år, och god fortsättning på er!

Avsnitt 56: NES Remix, The Walking Dead, The Wolf Among Us

Kommentarer

 1. Lucas skriver:

  Är det bara jag som har problem med att få hem veckans avsnitt?

 2. Tommy Håkansson skriver:

  RSS-feeden verkar strula för det ordinarie avsnittet, men det går att ladda hem direkt via inläggslänken här. Vi kikar på det!

 3. Marcus skriver:

  As bra avsnitt! gillade konversationen om inbytespriser =) Gott Nytt år på er!

 4. Niclasss skriver:

  Gott nytt år på er! Ni är bäst 🙂

 5. Lucas skriver:

  Bra pod! Vill bara meddela att jag inte är en frekvent gamereactorläsare, går in cirka 1-2 gånger i månaden för att titta betyget på Random spel jag är intresserad av.
  Men efter att ha lyssnat på denna pod vill jag inte återvända dit. Och tog genast bort deras app ifrån mobilen.
  Tack för infon, vill absolut inte stöta homofober på höga hästar

  Gott nytt år!

  • Tommy Håkansson skriver:

   Tack så mycket! 🙂

   Angående Gamereactor vill jag bara säga lite snabbt att det även finns trevliga och vettiga personer som skriver där. Om man vill besöka sajten eller inte är såklart upp till var och en, och jag förstår båda sidorna av det beslutet. Men som sagt, inte alla där är lika otrevliga som Petter — som dock tyvärr är chefredaktör.

   • Lucas skriver:

    Förstår givetvis att det är flera olika individer som skriver där, men med tanke på all reklam dom har och antagligen får pengar för känns det som man stötar alla varje gång man går in på sidan. Och eftersom jag inte är en frekvent användare har jag inget problem med att byta till en annan sida. 🙂

 6. En pojke med en plast påse skriver:

  Fy satan vilket bra avsnitt, och långt var det också (thats what she Said) Okej då ni måste döda,gifta och knulla en av dessa.

  Dante från DMC (ni får välja mellan gamla eller nya)
  Big Boss från MGS 3
  Deadpool

  och på tal om det Wolf among us så har jag börjat läsa Fables som den baseras på. Jag har läst tre volymer och än så länge så verkar dom inte ha samma handling. T.ex. så dör någon i slutet av episod 1 som har en stor roll i serierna.
  …Och för övrigt skriver jag på Svamprikets första fanfiction som ni förtjänar 😉

 7. Reless skriver:

  Jag tackar för en skön podcast och jag tackar Kristian lite extra för Red Alert 3! Det var nog 16-17 år sedan jag spelade ett Red Alert så detta ska bli spännande 🙂

  Är det Bit Quiz ni ska köra? Fan ta det. “Vad spelar man i NewZealand story?” Kiwifågel är fel? Kyckling är rätt svar. Det var några frågor till som var galna.

  Jag spelade för övrigt igenom 100 spel år 2013! Jag bör göra något av det…en inspelning där jag diskuterar spelen med någon kanske?
  Allt ifrån Super Mario Bros till Tomb Raider (2013).

  Jag önskar Svampriket ett gott nytt år med många sköna spel och 5000 likes på facebook!

 8. Axl_Rock skriver:

  Bra avsnitt som vanligt. Mycket roligt att Sandra ska vara med mer frekvent i podden. Skulle vara skitkul med recensions poddar. Själv tycker jag bara Microsoft gjorde bort sig med en sak i utanonseringen av Xbox one. Always online.! Förstår att folk blir lite upprörda. Jag vill inte ha det men visst handlade väl vad jag förstod bara mest om att maskinen skulle kolla spelet mot nätet innan man starta det eller något sådant, men det låter som Always online i mina öron. Själv har jag turen att bo i Sverige ett land med bra internet uppkopplingar. Men det hjälper ju inte mycket när ängs router pajar två gånger samma år så man sitter utan internet ett antal dagar.visst skulle man då kunna dela från telefonen men ganska krångligt bara för att behöva spela lite när man har en halvtimma över och jag dessutom betalat för att få spela spelen. Funkar inte i mina öron. Nu har väl microsofta ändrat melodi, men det hjälper inte valde Sonys konsol vid E3. Precis som med allt nästan i våra del av världen är konkurrensen sten hård. Ett litet Misstag och folk byter märke. Hoppas Sony fixa problemen med joystickarna på kontrollerna man har hört talas om. Annars får man väl byta till wiiU. Tror det är som Sandra säger att microsofta gick lite för långt fram i tiden vi har väl sett flera konsoler göra det och misslyckats. Jag vill inte köpa en konsol i dag som fortfarande är modern om fem år, om fem år vill jag ha en ny. Där tror jag Sony gjorde rätt från början. Sony själva har ju hintat om att den här generationen blir kortare. Är väl inget jätte kliv mellan ps3 och 4 eller 360 och Xbox one Men hade inte förväntat mig det heller. Tar gärna en några år kortare generation innen någon kan slå mig med häpnad igen nästa generation. Ni säger det ju i podden. Dålig pr från Microsoft. Man ger folket vad dom tror att dom vill ha (Sony) eller så säger man vad dom vill ha! (Microsoft) faild!. I mina öron så klart. tror både Sony och Microsoft kommer klara sig bra. Och Nintendo slår ihop sig med iPhone 6 och säljer super Mario World och turtles in time på app store och tar över världen igen. Godnatt!

 9. Lucas skriver:

  Vart hittar man information om att bli backare? Skulle kännas bra att stötta er, sen är jag bra sugen på bonuspod 🙂

 10. Björn skriver:

  Tack för ett bra avsnitt! Även jag önskar att bli backare! Känner att jag går miste om alla dessa vad jag gissar fantastiska bonuspoddar.

 11. Christian Svedin skriver:

  Tjo har inte haft att lyssna på de 2 senaste avsnitten så lyssnar för fullt nu.
  Kul att ni uppskattade nycklarna. Kul som vanligt att lyssna på er.
  Hoppas 2014 blir ett bra år för er och alla oss andra.
  Ansluter mig också till skaran som skulle vilja bli “backare”.

 12. sssHUNT3Rsss skriver:

  Riktigt awesome avsnitt! börjar komma ikapp avsnitten nu efter julledigheten.
  Måste bara få sagt det här. Anders… varför, varför är du bara tvungen att sparka neråt så in i #$%÷₩+÷) mot Petter? Blir faktiskt riktigt besviken på att du inte beter dig något bättre än vad petter gjorde. Du kan ju visa att du är bättre än han… eller?
  I övrigt tycker jag du är en riktigt skön person..

  Och tack för en grym pod!!

Skriv en kommentar