Halloween-stream med Tommy & Ludde
Lördag 29 oktober. klockan 18:00
twitch.tv/svampriket

På lördag smäller det. Då kommer nämligen min gode vän och kollega här på Svampriket, Tommy Håkansson hem till mig. Det var nämligen alldeles för länge sedan vi hittade på tok tillsammans här på Riket.

Men nu är det dags att ändra på det. På lördag, den 29/10 skall vi nämligen sätta oss ned för att spela en himla massa läskiga spel. Eller läskiga och läskiga? När ni ser spellistan nedan kommer ni förstå temat.

Givetivis vill vi ha ha sällskap på lördag och ni får mer än gärna hänga med oss då. Vi kommer att synas och höras på Svamprikets Twitch-kanal. Den hittar ni på twitch.tv/svampriket Är du inte redan en prenumerant där, så är det en bra idé att bli det nu.

Men vad är det för ”läskiga” spel vi planerar att spela på lördag då? Jo, det är följande:

  • Ghoul School (NES)
  • Monster Party NES)
  • Nightmare Circus (Megadrive)
  • Splatterhouse 3 (Megadrive)
  • Zombies At My Neighbors (SNES)
  • Super Castlevania 4 (SNES)

img_a0a0331296e8-1Vi kommer ägna varje spel någon timme eller så länge vi orkar/vill. Förutom Super Castlevania 4 som vi tänker ge ge oss på att spela igenom. Tommy har inte klarat av det tidigare och faktum är att jag aldrig har spelat det…

Streamen kommer börja klockan 18:00 så se till att äta middag innan dess så du inte missar något. Vi hörs i chatten!