Så var det äntligen slut. I runda slängar 30 timmar Dark Souls 2 har streamats ut, och ungefär lika många öl har druckits i processen. Öl och Dark Souls 2 är den hittills längsta videoserien vi gjort på Svampriket, och det har varit en jäkla resa. Hade det inte varit för chatten i streamen hade jag nog gett upp på Dark Souls 2 igen, som jag gjort ett par gånger tidigare. Därför vill jag passa på att tacka alla ni som hängt med, peppat, googlat, kommit med ovärdeliga tips och ibland lurat mig till dumheter.

Har du mot förmodan missat mitt tjat i sociala medier så kanske jag ska förklara vad Öl och Dark Souls 2 är. (Du borde dessutom bli bättre på att följa oss i sociala medier.) En lördag i juli fick jag lite feeling och ville streama något. Det var ju längesedan, liksom. Slängde ut en tweet med frågan om jag borde spela Dark Souls 2 från början och svaret blev ett rungande ja. Två månader senare var sista bossen död och spelet avklarat. Blir du sugen på att titta och har obscent mycket tid över kan du kika på alla ~30 timmarna här.

Så vad kommer härnäst? Är min streamingkarriär slut? Kommer jag att lägga From Softwares spel på hyllan? Knappast! Uppmärksamma Svamppod-lyssnare har säkert hört Tobbe berätta om att han också klarade Dark Souls 2 för inte så längesedan. Därför tänkte vi nu gemensamt ge oss i kast med det första Dark Souls. Jag själv har kommit ungefär halvvägs in i det tidigare, medan Tobbe går in helt färsk.

Tanken är att vi gör på följande vis: Jag kommer även i fortsättningen att streama mitt Dark Souls-spelande, och samtidigt spelar Tobbe ungefär lika långt på sitt håll. Sedan ses vi i kortare poddavsnitt där vi avhandlar hur långt vi kommit och vad vi tycker om vad som hänt sedan sist. Kul va? Om allt går som det är tänkt drar vår Dark Souls-genomspelning igång inom ett par veckor. Om du som läsare/lyssnare/tittare vill hänga med på färden lovar vi att meddela när det är dags i god tid.

För att kunna hänga med från början kommer här ett par länkar som kan vara bra att ha. Glöm inte bort att följa/prenumerera på oss precis överallt, då blir vi glada och det hjälper oss att växa.

Twitch (så du inte missar några av Niklas streams)

Youtube (för att se alla streams i efterhand)

Twitter (för påminnelser om nya streams och poddinlägg)

Facebook (för ännu fler påminnelser om streams, poddinlägg och allt annat vi gör)

Sist men inte minst, håll utkik efter Dark Souls-podden i Svamprikets flöde i en podcasttjänst nära dig, eller här på Svampriket.se!