Gillar du att spela tv-spel? Har du lätt för att skriva om spel, tycker du om att göra let’s play-video, fjanta dig i en stream och podda om spel? Hear ye, hear ye, för nu söker vi nämligen med ljus och lykta efter folk som kan bli en del av den fantastiska redaktionen här på Svampriket!

Förutom att du har ett grundläggande spelintresse, är det också viktigt att du fungerar bra i grupp. Vi på Svampriket är ett tajt gäng, som gärna träffar varandra och vårt community. Därför måste du vara beredd på att vara en del av Svampriket kan ta en del av din vardag på fler sätt än att skapa content!

Vi delar även en del grundinställningar, så rasister, Trump-anhängare och kvinnohatare undanbedes ovänligt och bestämt. Ökad mångfald och representation är däremot toppenbra, så vi ser jättegärna ansökningar från hela samhällsspektrat.

Om du är intresserad av att bli en del av Sveriges allra mysigaste spelsajt, tveka inte att skicka in din ansökan till info (at) svampriket.se redan idag!