Tro det eller ej, men nu är vi äntligen framme.

Det har varit en lång resa – en utdragen process – där i stort sett allt har tagit betydligt mer tid än vad vi från början trodde. Mycket är nytt och den tydligaste förändringen har ni säkerligen redan märkt av. Vi hoppas givetvis att ni gillar Svamprikets nya utseende lika mycket som vi gör.

Men ”Svampriket 2.0” är mer än bara ett ansiktslyft. In kommer också tre nya medlemmar i Anders Brunlöf, Samson Wiklund och Malin Söderberg.

Svampriket 2.0 är mer än bara ett ansiktslyft.
Detta innebär i sin tur att projekt och sidor som Bitlöf, Savepunkt och inte minst Retroresan nu också har sitt nya hem på Svampriket. Vissa saker kommer fortsätta precis som förut, medan andra kommer omarbetas under Svamprikets nya flagga. Vi har många idéer och på Svampriket känner vi att vi har det perfekta plattformen att utöva dessa på.

I vår toppmeny hittar ni nu enkelt till allt vårt material. Är du sugen på att skratta bort några timmar hittar du nu snabbt och enkelt till Luddes galna videobloggar under kategorien ”Video” och sedan underkategorien ”Videobloggar”. Vill du hellre läsa matnyttiga artiklar går du istället till ”Texter” följt av ”Artiklar.” Är du istället en sådan som enbart är intresserade av mirakelkvinnan Malins fundersamma alster kan du klicka på hennes bild, namn eller till och med scrolla längst ner på sidan där vi alla presenteras.

Vi har många idéer och på Svampriket känner vi att vi har det perfekta plattformen att utöva dessa på.
Vi vill också passa på att rikta det varmaste av tack till övermänniskan Fredrik Malmer som outtröttligt pillat och knåpat med alla nya funktioner och galna infall vi bett honom fixa. Utan honom hade vi aldrig kunnat stå här idag och visat upp vår sanslöst vackra och funktionsfyllda site.

Vi riktar också ett hjärtligt tack till Jonas ”Rymdyoghurt” Sundling för vår stilrena logo som vi bär med stolthet, samt Marcus Hermansson som skapat våra fina avbildningar i toppen – Du ser väl vilka alla är?

Vi fem som nu driver Svampriket ser oss som jämlikar. Vi är alla redaktörer och skribenter, knegare och presidenter. Vi har ideerna, vi har passionen och framförallt så tycker vi att det här är kul. Det är därför vi gör det vi gör.

För spel är kul – och livet ska vara roligt!