Information

Dubbelt Svampriket i P3 Spel

Ni vet ju förmodligen redan att Svamprikets egna Samson Wiklund sedan uppstart har haft ett stående inslag i Sveriges radios P3 Spel. Under denna säsong heter segmentet “Signerat Samson” där han får lite mer utrymme och tid än tidigare, vilket vi alla givetvis vinner på.

Men under gårdagen kunde man även höra en andra stämma från Svamprikets breddgrader.
Malin Söderberg befann sig nämligen i studion tillsammans med Angelica och gänget för att diskutera förra veckans ämne; Sex i spel.

Missade ni programmet vill vi givetvis göra er uppmärksamma på hur just detta avsnitt var extra bra. Och med dagens fantastiska moderna teknik kan man ju faktiskt lyssna igen, när, hur och var man vill. Följ bara länkarna här nedan.

Sveriges Radio – P3 Spel || Ladda ner avsnittet direkt

Kommentarer

 1. Anonym skriver:

  Är ni medvetna om att en av era medarbetare Samson Wiklund beter sig som unge i trotsåldern på sitt twitterkonto? https://twitter.com/SamsonWiklund

  Jag citerar lite här: ” Så respektera min åsikt att jag tycker att alla i SD kan skita ner sig då 🙂 puss! ”

  ” Ja. Skit ner dig och stoppa en näve av det i din mun. ”

  ” Jag sa “Skit ner dig” till en hycklande SD-riksdagssledamot. ”

  Det verkar onekligen som om den där Samson redan har skitit ner sig. Hen gör inte precis reklam för sig själv.

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Hej, anonyma person!
  Tre saker om det:

  1) Samson är tyvärr inte längre vår medarbetare.
  2) Jag tycker också SD kan bajsa i sina händer och äta det.
  3) Skvallerbytta bing bång går i alla gårdar slickar alla skålar.

  🙂

  • Magnus skriver:

   Hej Tommy!
   Vad bra att ni är tydliga med era åsikter!
   Jag undrar om det är några fler av våra riksdagspartier ni hatar och om ni har tänkt ersätta nät-hatar Samson med någon annan internet-krigare?

   Kan ni inte ha en liten “politiker vi hatar” kolumn här på hemsidan i fortsättningen? Då blir det ännu lättare för oss läsare att känna tillhörighet och engagemang, då kommer säkert klickstatistiken att gå upp rejält, eller vad tror ni?

   Med vänliga hälsningar

   Magnus Edlund, Växjö

   • Daniel skriver:

    Jag tycker det hade varit trevligare om skvaller kring fd. medarbetare och politik inte fanns här, då Svampriket kan fortsätta fokusera på spel. Men det kanske bara är jag?

    Med vänliga hälsningar

    Daniel Andersson, Falkenberg

  • Anonym skriver:

   Tommy Håkansson, din latrintunna till människa. Såna som du är och förblir tredje klassens medborgare.

 3. Johan skriver:

  Jaha SD Trollen har hittat hitt VA årets nyhet Den förra Svamprikaren Samson gillar inte SD och den gnällande och gråtande SD partiledaren skvallrar för dem andra svamprikarna och säger åt dem att Samson är dum mot oss och jag antar dem andra i svampriket inte har så mycket för SD i alla fall. Ja jag näthatar rasister, nazister och sexister men då så.

  • Nisse skriver:

   Antingen är du en p12a som luktar kiss, eller så är du en av träskvänsterns fotknölar. Svammlar gör du i vilket fall som helst.

   @Tommy Håkansson försöker du satsa på en “Che Guevara”-look? Det funkar inte. Det ser bara ut som en moppemusche. Testa att smeta lite bajs i ansiktet på dig själv, du verkar ju gilla sånt.

Skriv en kommentar