Vid årsskiftet kallade vi 2012 för ”Svampens år”. Idag kom ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll. Level7-omröstningen offentliggjordes och Svampriket blev utsedd till årets spelblogg. Dessutom kom både Malin och Retroresan på pallplats som årets spelskribent samt årets spelpodcast. Värt att nämna är också Samsons krönikor i P3 Spel, som i alla fall är en liten del av vinsten i podcastkategorien. Ett resultat som vi givetvis är vansinnigt nöjda med – inte minst då vi på förhand trodde att stora communitys som Aftonbladet och Loading skulle mosa oss.

Vi vill tacka våra mammor, våra katter och Tim Schafer. Men främst vill vi ju givetvis tacka er. Vi visste redan att vi hade Sveriges bästa besökare, läsare och lyssnare men ingen av oss vågade tro att ni var så många, så trogna. Vi har jobbat hårt för att nå dit vi nu är och det är ni som läst, lyssnat, kommenterat och uppmuntrat som fått oss att jobba vidare. Ni är bäst och ni får oss att vilja bli bättre, och vi kommer knappast sluta nu.

Vi vill också belysa alla andra som var nominerade i kategorin årets spelblogg. Ni gör ett riktigt bra jobb och vi skulle aldrig någonsin se er som riktiga konkurrenter. Vi är alla kollegor på den lilla ö av spelbloggare från Sverige och vi trivs väldigt bra med varandra.

Återigen, tusen tack. Vi är mäkta stolta, överdrivet glada och obeskrivligt taggade inför framtiden. Den ser vacker ut.