Bara för att jag inte spelar betyder inte det att jag inte har saker att säga om vissa tv-spel. Så när Bob och Peter frågade mig om jag ville gästa deras podcast en andra gång, för att denna gång prata om Batman: Arkham Asylum, kunde jag givetvis inte tacka nej.

Play before you Die är för er som inte vet en podcast som produceras av Bob och Peter, herrarna bakom Pixelkamraderi. De utgår i varje avsnitt från boken  “1001 Video Games You Must Play Before You Die”, spelar spelet och bedömer sedan i podcasten huruvida spelen faktiskt platsar på en sådan lista. Jag gillar konceptet, jag gillar grabbarna och jag gillar givetvis också deras podcast.

Idag släpptes det senaste avsnittet, och jag råder er alla att klicka er över till PxK.se och ladda ner avsnittet. Inte bara för att jag är med, utan också för spelet trots flertalet år på nacken är väldigt intressant att prata om.

Och glöm inte heller att kommentera och prenumerera på denna smått förträffliga podcast. Jag vågar nästan lova att ni inte kommer ångra er.