Övrigt

Genomspelning av Abobo’s Big Adventure

Jag har släppt ganska stora ord över flash-spelet Abobo’s Big Adventure. Trots mina hyllningar så har vissa människor inte spelat det. Jag har ringt upp folk endast för att få dem att spela Abobo, men likt förbannat har de inte spelat det.

Så nu har jag och Tobias gjort en Let’s Play på spelet, där vi turas om att spela genom hela spelet. För er som är lata och lite tappade. Egentligen så borde ni klicka er in och spela spelet via länken här nedan, men jag vet ju samtidigt att det ändå kommer vara någon jävel som fortfarande inte har spelat det efter jag insisterat.

Så kolla på videon istället då. Jag lovar att jag ska hålla käften om spelet nu.

Spela Abobo’s Big Adventure här

(Återigen råder jag er att använda er av handkontroll för spelandet. Instruktioner finns på sidan)

 

Kommentarer

  1. Trazh skriver:

    Säger som dig Anders. Alla måste åtminstonde PROVA spelet. Håller själv på med en mini-recension av det, så att fler får vetskap om hur jävla bra det är!

  2. Tommy Håkansson skriver:

    Jag försökte spela det efter att Anders ringde och fick mig lova att spela det. Sen kom en vattenbana utan checkpoints, och jag gav upp. Nu kollar jag på det här i ställen.

  3. Åhå! Aldrig hört talas om tidigare, ser helt fantastiskt ut. Ska definitivt testa. Tack för tipset! 🙂

  4. Trazh skriver:

    Har nu även tittat igenom genomspelningen. Riktigt mysigt var det! Fick bra nostalgkänsla när ni pratar minnen och spelar som man gjorde förr (varannan gång). Skitbra! 😀

Skriv en kommentar