Svamppod

Avsnitt 3: Forza Horizon, Dishonored och Hell Yeah!

Medan Tommy roar sig med att var magsjuk pratar vi om alla balla grejer i Forza Horizon som Malin har bestämt sig för att inte tycka om. Ludde beskriver sin ångest med Dishonoured och Samson har besökt helvetet för att mörda alla vittnen.

OBSERVERA ATT AVSNITTET INNEHÅLLER SPOILERS FÖR MASS EFFECT 3. Vi varnar givetvis strax innan vi sätter igång med dem. Spoilerterritoriet fortsätter ca 10 minuter från det att vi säger till. Sen är det lugnt igen.

Avsnitt 3: Forza Horizon, Dishonored och Hell Yeah!

Kommentarer

 1. Malin (från jobbet) skriver:

  HEADS UP HÖRNI, det är en ME3-slutsspoiler i programmet, som vi varnar för innan som håller på i ca 12 min och refereras tillbaka till i diskussionen om tre kronor (som inte är en spoiler för slutet utan mer om den känsla jag fick kring ME3-slutet, men lika bra att varna för den biten också.) Återkommer med timecodes när jag har dem.

 2. Malin (från jobbet) skriver:

  Tidskoder för ME3-spoilers (h,m,sek): 00:54:00 -> 01:02:30

  Finns en återreferering som inte är en spoiler 01:20:20->01:21:00 (under pratet om tre kronor)

 3. Joachim skriver:

  Kallas inte Göteborg lilla London för att det är så många som heter Glenn där? Tror det har en av de städer med högst “Glenn per capita” i världen utanför Storbritannien.

 4. Quid skriver:

  Bra avsnitt idag! Lagom långt och lagom mycket utsvävningar 🙂

  Men jag tänkte på diskussionen om League of Legends, LoL är inget spel där man gå ihop och dödar bossar för loot. Det är ett MOBA/DOTA-spel där man spelar PVP 5 mot 5. Väldigt taktiskt, typ lätt att lära sig men svårt att bemästra!

 5. T4 was Here skriver:

  Ser så fram mot ME3 special.(Och den nya Trilogin)
  Say till I för väg så vi alla kan skicka in vad we tycker.
  Har så mycket att säja…
  Also testa multiplayen. Nu med BIONIC GODS!

 6. T4 was Here skriver:

  Skapa Matrix? Bah, DigiWorld is where its at!

 7. T4 was Here skriver:

  And “Heders kulturen” hjälper ingen…

 8. T4 was Here skriver:

  Werid, I have redan laddat ner Netflix till min PS3.

 9. T4 was Here skriver:

  Hört att DREAD 3D är bättre än Looper.

 10. T4 was Here skriver:

  Så var hamnar Game Grumps & Two Best Friends på den skalan, Samson?

 11. Tommy Håkansson skriver:

  Gome home T4, you’re drunk. :p
  Game Grumps är för övrigt det bästa som finns på YouTube.

 12. T4 was Here skriver:

  Bonus är fixat nu så N.P.

 13. Ruben skriver:

  Svampriket: För att spoiler:s är kul!
  (Jupp, ni kommer få en smått modifierad variant av er slogan varje tisdag fr.o.m. nu.). Missförstå mig rätt, det var riktigt kul att höra ert spoilersnack.

  Ett spännande inlägg från Anders. Att du inte skulle ha skaffat dig distans till spelande går jag inte alls med på. Att problematisera (och söka bekräftelse från omvärlden att du har gjort rätt som avstår spelande?) känns som en ganska naturlig utveckling. Steg 1 – insikt om att X inte är givande. Steg 2 – undersöka varför. Okej, spel och spelande kan (som allting annat) ha negativa konsekvenser också. Vad gör vi nu när det är konstaterat?

  Huzzah! Ja för tusan, dra in delar av den kreativa community:n och skapa på. Ser verkligen, verkligen fram emot Svampriketspelet nu. Samson får gärna fortsätta publicera rapporter i skriven form också (så kanske vi som väntar får se lite screenshots/konceptbilder och/eller annat skoj. Hoppas).

 14. sssHUNT3Rsss skriver:

  Kalas avsnitt!!
  Gillar skarpt att ni tar upp Forza Horizon och ert bil snack. “Den röda bilen” haha!! 😀
  Skönt att det inte bara jag som tycker att Forza Horizon känns mer som ett Arcade/NFS spel. NEJ, Inget Horizon spel blir det inte!!

  På tal om Rewind funktionen så tror jag Grid var först med det.

 15. En spelrelaterad svamp skriver:

  Gott snack.

  När jag hörde Anders började det nästan vattnas i ögonen på mig. Jag tänkte, vad fan är det som händer? Nästa dag kom jag på vad det berodde på. Anders använde bara sin seriösa röst när det var dags att gråta en skvätt i Retroresan. (Att ni sedan lyckades med det var en av era största bedrifter med det programmet.)

  Skönt att höra dig avslappnad i talarstolen Ludde. Din bästa stund än så länge i mina öron.

  När det gäller moddar. Gillar du The Elder Scrolls så gör dig själv en tjänst och lär dig hur man använder moddar. Bethesdas forum är ett utmärkt ställe att söka upp toppmoddarna till Morrowind, Oblivion och Skyrim (även Fallout 3/New Vegas). När jag läste trådar om människor som la 200-1000 timmar på dom spelen så trodde jag dom var galna. Jag har i nuläget spelat TES över 1500 timmar och är långt ifrån klar med Skyrim. Googla “skyrimnexus” och ta en titt om du är det minsta intresserad. Puss

 16. Peter Ahonen skriver:

  Jag är tokig i Lets Plays, men som Samson är jag lite picky. Smågrabbar som sitter och svär och skrattar i ett plastigt headset samt laddar upp i 240p går ju bort direkt. Men att titta på åtminstone hyggliga Lets Plays av spel jag aldrig spelat och aldrig kommer att spela heller är min favoritgrej till vardags. Symphony of the Night nu. Helt obekant med. Förstår efter 20 min gameplay vad alla snackat om. Verkar ju ämäjzing. Innan det har jag sett 62×15 min (15,5 timmar) genomspelning av Xcom: Terror From The Deep because of blir fullständigt nedsänkt i varm nostalgi. Lets play, för oss som inte riktigt orkar spela allt vi vill!

 17. Linus Svensson skriver:

  “This is the way the world ends: Not with a bang but a whimper” är alltså T. S. Eliot. Svaret vi sökte var T. S. Eliot. Thank you for playing, There’s the door.

 18. Tobias Borg skriver:

  Hej. Det har var riktigt bra att lyssna på igår kväll, räddade min tråkiga dag på jobbet och gjorde att jag om några minuter ska inhandla Forza.

  Riktigt bra.

  Vad tycker ni om Robbaz btw?

Skriv en kommentar