Podrecension

Podrecension: Borderlands 2

I Svamprikets utkanter har de tre svamparna Linus, Tobias och Anders spelat Borderlands 2. Ingen av dem har spelat klart det än, men det struntar vi i och bestämmer oss för att sätta oss ner och prata om det ändå.

Det blir mycket snack om vapen och loot. Och kastrerade Hunters. Avsnittet klockar in strax under 45 minuter och innehåller förutom allt snack om spelet de taffligaste intro/outrot någonsin i Svamprikets historia. Mycket nöje!

Podrecension – Borderlands 2

Kommentarer

 1. Bob at PxK skriver:

  Riktigt trevlig litet podavsnitt, mycket kanske pga. igenkänningsfaktorn.

  Personligen hade jag några små orosmoln när jag spelade spelet, men som alla har skingrats nu. Jag vill bara återvända till mina sidemissions och fortsätta utveckla min karaktär!

  Några korta pointers:

  *Gunzerkers specialare är mycket riktigt att man kan använda dubbla vapen under en kort period, men det finns även en färdighet som innebär en oerhört stor mängd meele-skada, på min nuvarande lvl 23 så ligger den runt 1000 poäng i skada. Mycket trevligt när man Brunlöfar med dubbla vapen!

  * Anders, du använde din guldnyckel i Sancuary utan att varken du eller jag förstod det! (den stora kistan som ligger precis där man landar efter ha fast-travelat till Sanctuary). Har fortfarande kvar min nyckel, vill spara den så länge som möjligt.

  * Personligen så gillar jag att spela ensam, mycket på grund av storyn men även stressen jag känna när folk har bråttom. Spelade hela första spelet själv, så jag vill nog att min upplevelse ska bli så lik som möjligt. Även om vår 7-timmars-sittning var riktigt jävla kul!

  Anyhoo, trevlig lyssning som sagt!
  Borderlands 2 är minst lika bra som ettan(kanske bättre?) och alla borde spela´t!

 2. Lance McCloud skriver:

  Alltid kul att höra mer Borderlands 2 intryck. Jag har helt gått in i Borderlands 2 läge de senaste veckorna. 1an spelade jag i 365 timmar enligt Steam, så förväntningarna var på topp, och jag har verkligen skitkul med 2an som i mitt tycker är flera snäpp bättre än föregångaren i alla kategorier. Maxade min Siren för ett par dagar sedan (ska bara klara storyn igen på andra varvet med) och testar nu Mechromancer klassen som gör det hela till en ny upplevelse tack vare Ordered Chaos skill-trädet som sätter upp väldigt specifika kriterier för hur man spelar effektivt. Så det är bara ett av träden som är till för nybörjare, dom andra är faktiskt mer tekniska än vad de första fyra karaktärerna har att erbjuda. Sen känner jag att alla karaktärer har riktigt intressanta färdigheter så jag hoppas folk kör på den dom tycker verkar cool och inte efter något idiottänk om vilken som har mest effektiv skill eller vem som kan få högst DPS på bästa spec. Då missar man lätt det andra coola och att maxa skadan är inte det viktigaste. (man dör ju väldigt lätt på andra varvet om man inte passar sej)

  (Ska för övrigt döpa om min Gunzerker till Brunlöf från och med nu. Det är han jag använder online med random folk med, så det blir extra kul 😉

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Fan vad galen jag blev av att inte kunna delta i diskussionen. :p Ville så gärna att ni skulle snacka om vem som spelar världens dödligaste 13-åring. Men det är kanske bara för att jag har en crush på henne. Som som spelar rösten, alltså… inte spelkaraktären.

Skriv en kommentar