Podrecension

Podrecension: Dark Souls 2

Niklas och Peter har gått genom all typ av skärseld. Snubblat, fallit och dött – flera gånger. Ändå har de börjat om, samlat fler själar och sakta och jävligt osäkert tagit sig vidare. De har båda spelat Dark Souls 2 och nu känner de sig mogna att recensera spelet i form av en podrecension. Mycket nöje!

Podrecension: Dark Souls 2 (PS3)

Kommentarer

 1. Lars Blipp skriver:

  Känslan när du kliver ut ur en tunnel, ser det lilla området framför dig, och sen någonstans mellan där du är och horisonten en konstig klippformation, ett torn, en sprucken bro eller annat landmärke som du bara vet att “Oh. När jag dött klart här kommer jag få gå dit och dö så ända in i helvete.”
  Gif pc version naow plx.

 2. Tobias skriver:

  Jättekul att höra era intryck! Skönt att höra lite färskare reflektioner, än de redan inbitna rösterna som oftast hörs kring den här serien.

 3. Tompacc skriver:

  Kul med podrecension! Fruktansvärt bekvämt att lyssna på medans man jobbar då man sällan tar sig tid att läsa recensioner annars pga brist på tid oftast.
  PC versionen är bokad och längtar något otroligt, köpte nytt grafikkort t.om endast för att kunna njuta maximalt av atmosfären! 🙂

  • Peter Ahonen skriver:

   Hej! Kul att du gillar formatet! Lite så vi har tänkt då hörseln är ett bra sinne för ansträngningsfri information. Vi kommer försöka komma med mer av denna vara när fler har spelat samma spel.

Skriv en kommentar