Musikhjälpen. Du vet vad det är antar jag? Utöver direktsänt radio/tv från ett mänskligt terrarium är poängen att samla in pengar till folk i nöd. I år går Bergsala och P3 Spel in och bidrar med en auktion.

LÄNK LÄNK LÄNK GE MIG GE MIG SUPERLÄNK GE MIG SUPERLÄÄÄÄÄÄÄÄNK

I paketet ingår:

  • Wii U (Basic-paketet)
  • Nintendo Land
  • New Super Mario Bros. U
  • Just Dance 4
  • FIFA 13
  • Assassin´s Creed 3.

LÄNK LÄNK LÄNK GE MIG GE MIG SUPERLÄNK GE MIG SUPERLÄÄÄÄÄÄÄÄNK

Vinnaren får också resa till Nintendos svenska högkvarter – Bergsala.

I besöket ingår en rundvandring på Nintendo-muséet på Bergsala samt besök på alla de olika avdelningarna på Bergsala. Det ingår också en lunch, möjligheten att testa kommande spel och ett besök på spelstudion Image & Form.

LÄNK LÄNK LÄNK GE MIG GE MIG SUPERLÄNK GE MIG SUPERLÄÄÄÄÄÄÄÄNK

Vad väntar du på? Det kan knappast bli bättre! Du köper en sprillans ny och fräsig spelkonsol med en hop tuffa spel, får hänga i Marios svenska sommarstuga och gör allt detta med supergott samvete! Ermergerd! It haz all of teh awesome!

Hjälp oss i kampen för att barnen i slummen har rätt till rent vatten

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete med Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Under temat ”att barnen i slummen har rätt till rent vatten – din musik räddar liv” startar Musikhjälpen i år en insamling via Radiohjälpens insamlingskonto 90 1950-6.

Mellan den 10 och 16 december kan Du delta i Musikhjälpens auktioner och bidra till insamlingen för att barnen i slummen har rätt till rent vatten. Här hittar du exklusiva gåvor från kända artister och företag, samtliga med utropspriset 1 krona.