Information

Sluta vara en Jimmie Tråkesson och gör något fint!

Musikhjälpen. Du vet vad det är antar jag? Utöver direktsänt radio/tv från ett mänskligt terrarium är poängen att samla in pengar till folk i nöd. I år går Bergsala och P3 Spel in och bidrar med en auktion.

LÄNK LÄNK LÄNK GE MIG GE MIG SUPERLÄNK GE MIG SUPERLÄÄÄÄÄÄÄÄNK

I paketet ingår:

 • Wii U (Basic-paketet)
 • Nintendo Land
 • New Super Mario Bros. U
 • Just Dance 4
 • FIFA 13
 • Assassin´s Creed 3.

LÄNK LÄNK LÄNK GE MIG GE MIG SUPERLÄNK GE MIG SUPERLÄÄÄÄÄÄÄÄNK

Vinnaren får också resa till Nintendos svenska högkvarter – Bergsala.

I besöket ingår en rundvandring på Nintendo-muséet på Bergsala samt besök på alla de olika avdelningarna på Bergsala. Det ingår också en lunch, möjligheten att testa kommande spel och ett besök på spelstudion Image & Form.

LÄNK LÄNK LÄNK GE MIG GE MIG SUPERLÄNK GE MIG SUPERLÄÄÄÄÄÄÄÄNK

Vad väntar du på? Det kan knappast bli bättre! Du köper en sprillans ny och fräsig spelkonsol med en hop tuffa spel, får hänga i Marios svenska sommarstuga och gör allt detta med supergott samvete! Ermergerd! It haz all of teh awesome!

Hjälp oss i kampen för att barnen i slummen har rätt till rent vatten

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete med Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Under temat “att barnen i slummen har rätt till rent vatten – din musik räddar liv” startar Musikhjälpen i år en insamling via Radiohjälpens insamlingskonto 90 1950-6.

Mellan den 10 och 16 december kan Du delta i Musikhjälpens auktioner och bidra till insamlingen för att barnen i slummen har rätt till rent vatten. Här hittar du exklusiva gåvor från kända artister och företag, samtliga med utropspriset 1 krona.

Kommentarer

 1. Micke skriver:

  Har Jimi Tråkeson gått ut och sagt att han inte kommer bidra till Musikhjälpen och är han den enda partiledaren som inte kommer bidra, länka gärna =)
  Bra initiativ från Bergsala för övrigt :’)

 2. Lance McCloud skriver:

  Har tyvärr inte råd att vara med att tävla om detta fantastiska paket. Däremot hade jag självklart råd att bidra med lite pengar via att önska en låt. Är kul med sådana här engagemang när man märker hur engagerade många blir.

  Jag kan även passa på att tipsa om Clan of the Grey Wolf som just nu i helgen har ett 60 timmar maraton av SNES spel där dom försöker dra ihop pengar till cancerforskning:
  http://clanofthegraywolf.com/

Skriv en kommentar