Batman: The Brave and the Bold

Batman: The Brave and the Bold – Del 1: John Woo

Efter Shadowgateskandalen bestämmer sig Ludde och Tommy för att spela ett Wii-spel utan anledning. Under X antal veckor framöver vankas det Batman: The Brave and the Bold varje onsdag. Vi ba’ pubbar, liksom.

Kommentarer

 1. Ruben skriver:

  Inget nytt år utan nya dumheter i co-op. Det känns tryggt.

  Batman: The Constant Walls of Text känns betydligt roligare att se på än det sterila slottet Shadowgate, så det här är upplagt för skoj.
  Den enda kritiken skulle väl vara att det börjar kännas en smula förutsägbart med konceptet “en seriös Ludde blir irriterad av en oseriös Tommy”, samtidigt som just detta bevisligen är ett bra recept på underhållning.

 2. T4 was Here skriver:

  Bra serie, lånade det till DS från biblan.
  Såg du avsnittet när han träffade Sherlock Holmes och svenska dubben drog ett lädderlap skämt.
  Good times.

  Also i Teen Titans cartoonen (eller Teen Titans GO! om man läste serietidningen som jag) så kastade faktigt Robin R på folk.
  Det är nog också som folk tycker är coolast för han är typ Batman av den serien.
  Eller var det mer som Cyclops…
  Måste se mer avsnitt…

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Ruben: Även om jag med avsikt är en pina för Ludde i vissa quicktitts, som den av Lego Lord of the Rings eller Forza Horizon, så var jag helt vanlig som jag alltid är här. It’s no act. Antar att jag helt enkelt är oseriös och dryg som person att spela med. :p

 4. Gazimaluke skriver:

  Jag bryr mig inte vad ni gör bara för videos <3 Det här spelet hade jag spelat vilken sekund som helst… när jag var 10 🙂

Skriv en kommentar