Min skrytsamme kollega och radiokamrat fick för sig att helt oironiskt sammanställa en länklista till alla poddar han medverkat i. Eftersom jag tycker jag är lite bättre så kan ju inte jag vara sämre.

Utöver de svamphostade poddarna Retroresan, Svamppod Fyrkant och Skitsnack så har jag ju en del i bagaget. Mina krönikor i P3 Spel tror jag inte heller jag behöver nämna i sammanhanget, men visste du att jag började min podkarriär i en show som hette Savepunkt? Siten är nerlagd men MP3-orna kan du fortfarande få tag på via den här länken.

Savepunkt utvecklades till ett podnätverk där Retroresan fick sin start. Där startade jag upp en liten kortlivad krönikepod unde det chosefria namnet Hatradion. Även denna pod är död, men MP3-orna går fortfarande att avlyssna. Du hittar dem här.

Poddandet ledde till gästande och således besökte jag…

Radio Speltorsk

Där jag medverkat 7 gånger hittils.

GameStation

Jag gjorde en gästkrönika i Studentradion Faluns spelprogram. Avsnittet hittar du här.

Radio Format

Är Sveriges äldsta spelpodcast och den gamle räven är fortfarande igång. De har arkiverat deras äldre avsnitt, men de som du hittar via siten är:

Leker man internetdetektiv kan man också finna MP3-filen till mitt första gästspel

Radio Format 73: Låt nävarna tala.

Spelberget

Gjorde en special om Deadly Premonition så jag bjöd in mig själv.

Gone Gaming

Även här doppade jag tårna i gästpottan. Siten verkar lite trasig, men här är mp3:an i alla fall.

Gone Gaming Avsnitt 4.

Spelfokus

Jag pratade religion i spel i ett avsnitt. Länken hittar du här.

Det tror jag var alla.