Svamppod

Avsnitt 15: SimCity, Antichamber och Bleed

Veckan har bara börjat och det betyder såklart ett nytt avsnitt av Svamppod Fyrkant. Denna vecka har Ludde kommit ikapp med Bastion så nu vet han vad alla vi andra tjatat om sedan spelet släpptes 2011. Tommy och Malin har knappt spelat något alls, men Samson har istället en fet lista. Vad sägs om SimCity, indieälsklingen Antichamber och lite annat smått och gott. Som utlovat får ni en mer komplett länklista i fortsättning, kolla vad klickvänligt vi har det här:

Länkar
– Nyheter
Spelvåld
Spelvåldsdebatt. Igen
CNN:s expert gör inte vad reportern hoppas
Ny studio med folk från Vigil Games
Epic Mickey-studion stängs av Disney
Vad utannonserar Sony den 20:e februari?

– Matnyttigt
Bleed
Intryck av SimCity
Sugoi – spelkonstblogg
Tekniska museets spelkonstutställning “Hjärta spel”

Avsnitt 15: SimCity, Antichamber och Bleed

Kommentarer

 1. Gun skriver:

  Hej, den här frågan känns lite orelaterad till avsnittet men jag kör på. Jag har precis börjat spela Mass Effect 1 på PC (och lyckats undvika alla spoilers så här långt :D). Jag blev genast kär i världen och kan knappt sluta spela, därför undrar jag vad ni tycker om spelets DLC och om de är värda att köpa och hur viktiga de är i berättelsen som helhet?

 2. Axl_Rock skriver:

  Härligt avsnitt som vanligt. Hittade svampriket genom retroresan som jag i sin tur hittade på iTunes. Lyssnar igenom alla avsnitt av retroresan i efterhand blev lite ledsen då jag insåg att den inte gjordes längre när jag väl hittade den. Men det här måste nog vaa det näst bästa. Ska även lyssna in skitsnack podcasten som jag tydligen lyckats missa en hel säsong av. Började spela på åttitalet och kommer aldrig sluta. Har tyvärr inget sparat av mina gammal spel och konsoler. Men jag fick själv en som för två veckor sedan så nu blir det inte så mycket spelande skulle jag tro. Men är ändå pepp på att det kanske är en ps4 som ska avtäckas den 20 feb. Även om jag vill höra Malin äta en hatt( huvudbonad) . Men jag hoppas min son kommer uppskatta spel som jag gjort under min uppväxt så nu blir det till att spara min ps3 så min son kan uppleve lite retro om 15-20år. Om dagen konsoler håller får vi väl se har en trasig 360 och är inne på min tredje ps3 :p. Tack för en bra podcast. Ska inhandla lite från eran butik nu tror jag man blir lite blödig närmande blivit farsa.

 3. moerktus skriver:

  Ang. hattätande och medföljande video/bildspel så vill jag påminna om vikten av att vid något tillfälle salta hatten så som von Pluring.

 4. Gorm skriver:

  Kom ihåg att vapen inte är farliga när man står på rätt sida av dom (rikåtjättrisken undantagen)! #pansar.

 5. Niclas skriver:

  Antichamber gör mig galen! Och jag kan inte sluta spelat det. Tack Samson för tipset!

 6. Izaac Johansson skriver:

  Antichamber är ett spel jag hade älskat. Tyvärr sitter man för tillfället på en äldre MacBook så får hålla mig xD Haha Synd det inte släpps till XBox då jag är konsol lirare egentligen 😛

Skriv en kommentar