Veckan har bara börjat och det betyder såklart ett nytt avsnitt av Svamppod Fyrkant. Denna vecka har Ludde kommit ikapp med Bastion så nu vet han vad alla vi andra tjatat om sedan spelet släpptes 2011. Tommy och Malin har knappt spelat något alls, men Samson har istället en fet lista. Vad sägs om SimCity, indieälsklingen Antichamber och lite annat smått och gott. Som utlovat får ni en mer komplett länklista i fortsättning, kolla vad klickvänligt vi har det här:

Länkar
– Nyheter
Spelvåld
Spelvåldsdebatt. Igen
CNN:s expert gör inte vad reportern hoppas
Ny studio med folk från Vigil Games
Epic Mickey-studion stängs av Disney
Vad utannonserar Sony den 20:e februari?

– Matnyttigt
Bleed
Intryck av SimCity
Sugoi – spelkonstblogg
Tekniska museets spelkonstutställning ”Hjärta spel”

Avsnitt 15: SimCity, Antichamber och Bleed