Svamppod

Avsnitt 18: Playstation 4, Year Walk, Army of Two och Dead Space 3

Vi tar oss en redig snackis om Playstation 4. Även om Samson pladdrar i evigheter om gddr5 och x86-64-strukturer så hinner vi också med att diskutera vad vi vet om spelen som utropats, system som ska finnas och vi siar om eventuell prislapp, framtid och funktionalitet som vi kan vänta oss av Sony. Utöver detta monstrum till innehållsklump så har Malin spelat vad som kan vara årets indiedarling. Samson och Tommy har istället brofistat järnet till Army of Two.

Länkar
Frictional berättar lite om hur det går med grismaskinen
Gears of War: Judgement läcker ut på nätet
Folk är upprörda över Aliens: Colonial Marines
IGN gör nedskärningar
Japansk indie
Sega gör laptopskal
Information om PS4: Hårdvara
Information om PS4: Systemmjukvara
Information om PS4: Spelen

Avsnitt 18: Playstation 4, Year Walk, Army of Two och Dead Space 3

Kommentarer

  1. Ruben skriver:

    Malin är tillbaka och programmet har återigen en mer balanserad fördelning av XX-kromosomer, samt är över två timmar. Bra.
    (Det är knappast en tillfällighet att det första programmet under två timmar + ett riktigt kort bonusavsnitt spelades in första gången programmet leddes av tre uppsättningar XY-kromosomer).

    Grattis förresten. Bonusavsnittets prat om relationer i Mass Effect-serien har väckt en nyfikenhet som måste stillas med tvång innan den magra plånboken hinner tömmas på innehåll. En dag ska de där spelen testas, om inte annat så för att de verkar vara ganska… eh… stabila rymdsåpor?

Skriv en kommentar