Svamppod

Avsnitt 19: Tomb Raider, Bit.Trip.Runner 2 och Metal Gear Rising Revangence

Hur har det gått för Luddes äventyr med Lara Croft? Varför släpper inte Bergsala Bit.TripRunner 2 på Wii U? Hur högt måste Samson klättra på en till synes oändlig indie-vägg? Hur mycket dreggel kommer ur Malins mun när hon tänker på Raiden i knivklackar? Knappt några svar, men en massa skoj får du i veckans fantastiska avsnitt!

Länkar
Assassin’s Creed 4: Black Flag
UbiSofts egna presentation
EA ordnar konferens för att diskutera HBTQ i spelindustrin
Info om The Witcher 3
Watch Dogs till WiiU
Nästa generations spel kan bli dyra
Resten av THQs spel ska säljas i april
Beyond Good & Evil 2
Against the Wall

Avsnitt 19: Tomb Raider, Bit.Trip.Runner 2 och Metal Gear Rising Revangence

Kommentarer

 1. Tobias skriver:

  Nu blir jag väldigt nyfiken på Tomb Raider.
  Hur är det med fiender? Kommer det lika stora horder av dem som i Uncharted? Något jag själv tyckte var väldigt tröttsamt efter ett tag. Jag vill ha mer utforskande och mer äventyrsinslag i mina äventyrsspel, inget krig!

  Men när Ludde pratar om pussel likt dem i Legend of Zelda och en öppen värld, och i quicktitten verkade det riktigt ballt, så blir jag pepp!
  Om jag gillade första Uncharted (minus alla jobbiga moment med en miljon fiender), ÄLSKAR Legend of Zelda, och äventyrsspel över lag. Är då Tomb Raider något för mig?

  För övrigt, bra Podcast som vanligt! Fan vad bar ni är.

 2. Ludde Lundblad skriver:

  Tobias: Det är inte ens i närheten av samma mängd fiender i Laras äventyr som det är i Nathans. Mer fokus på “utforskande”. Quicktitten ger en bra bild av hur gameplayet är. Om du gillade det du såg där, så kommer du älska spelet!

 3. gabbay skriver:

  Fan man blev sugen på Tomb Raider när man hörde luddes hyllningar! Jag kollade upp den där “rapesscenen” på youtube och jag kan inte se problemet. Men folk kan se rasism i Nogger glassen också så jag skall inte klaga.

 4. Tobias skriver:

  Varför har inte jag varit och köpt nya tomb raider än då!? Låter väldigt bra. 🙂

 5. Woopidoo skriver:

  Against the wall låter ju jättespännande, tankat,spelat gillat 😀

  Tycker ni borde införa segmentet “Tommy härmar farliga djur”.

  tänkte som en variant av förra avsnittets fråga

  skulle ni välja att antingen vara döva

  eller

  tvingas att ha Navi från Zelda ocharina of time flyga runt i periferin och alltid ständigt säga “hey,look, listen, watch out!” när ni går förbi eller ser nånting potentiellt intressant eller potentiellt farligt.

  Tumme upp för grym pod!

 6. BG skriver:

  Dreamcastspel som ofta jämförs med Smash Bros? Låter som det var Power Stone som Tommy letade efter.

 7. Tommy Håkansson skriver:

  Ja! Power Stone! Tack!

 8. Axl_rock skriver:

  Tomb raider är ett mycket bra spel bättre än vad jag trodde det skulle vara. Det ser bra ut låter fantastiskt och är roligt att spela. Det här med pris lappen på spel är intressant. Jag är helt med på att spel borde vara dyrare än vad dem är. Men jag tror på något sätt att smärt gränser är där vi är nu. Jag skulle gärna betala 800-900 för nästa metal gear. Men till nästa final fantasy nja har tappat lite förtroende för den serien så med en högre prislapp skulle jag nog inte köpa serien alls längre. Att få mig att köpa nya IP skulle vara mycket svårt och krävas mycket mer pengar på marknadsförring. Tror man skulle skräms iväg casual spelare också som jag förstår det står för en väldigt stor del av marknaden. Kommer ihåg när man var lite och man gick in i spelbutiken med farsan ch plockade upp några nya spel till helgen utan att veta någonting om dem. det skulle inte hända om spelen var Dyrare.Jag skulle köpa betydligt mindre spel än vad jag gör nu. Min son skulle verkligen inte få många spel med den pris lappen. Och det här med Micro transaktioner är inget för mig. Och min son får nog bli 18 skaffa jobb och visa kort innan han kan börja spela riktiga spel. Men jag har inget i mot om spel är lite kortare har aldrig bett om 30+ timmar i spelande tar gärna tolv och spelar om spelet en gång till. Har inte tiden att spela alla spel jag vill spela ändå. Jaja. Tack för att ni gör det ni gör så jag får njuta lite extra i vardagen

Skriv en kommentar