Svamppod

Avsnitt 97: Lara Croft and the Temple of Osiris & This War of Mine

Julen står inför dörren och redaktionen tycks vara väldigt ockuperade med andra sysslor än poddande. Endast Anders och Ludde har lyckats kravla sig till den virtuella studion – men de håller ställningarna ganska bra ändå. Ludde har bekantat sig med en lite äldre Lara Croft medan Anders har upplevt ett krig ur ett helt annat perspektiv än normalt.

Länkar


Hämta här

Kommentarer

 1. BEB skriver:

  Tack för en bra pod som vanligt. Vill bara bekräfta att Vanishing of Ethan Carter kommer till PS4 under 2015, har haft kontakt med Astronauts eftersom jag inte äger en PC men en PS4.

 2. BooliBoo skriver:

  Som uppväxt i Arbrå men boende i Ludde stad blir man lite besviken på att längden på podden knappt överstiger 2tim särskilt när Anders närvarar i den. Jag menar, dagens arbete tar tyvärr inte slut efter 2tim så vad ska man göra då? 🙂

  Ni gör som vanligt en väldigt bra pod med intressanta ämnen och skitsnack och jag undrar hur man kan stödja poddens fortlevnad så att man i många år till får lyssna på bra podcast? Hur ni har ork och energi att leverera varje vecka är ett under men jag applåderar er alla för allt uppoffrandet ni måste göra.

  Nu till veckans podcast:

  Hur många karaktärer med vapen i spel är inte massmördare? Tycker ofta Nathan Drake får mycket skit för detta men vad hade ni gjort om ni var på skattjakt, ni har en pistol och det kommer 20st vilt skjutande ”raiders” som vill döda dig till varje pris för att komma åt skatten?

  Lyssnar på jobbet och nu kommer jag inte ihåg allt jag skulle skriva eftersom minnet sviker men man borde kanske uppgradera snart

 3. Mikael J. Couchér skriver:

  Kanoners som vanligt!!
  This War of Mine lät ju riktigt intressant. Men vad jag fattar det som så kommer det va till PC? Hoppas på en konsol version också för detta vill jag spela! Kollade trailer på en gång.

  Sedan så tycker jag podden är som bäst när ni flummar iväg och spekulerar omkring olika ämnen som ni gjorde i detta avsnittet. Då det blir lite mindre srtrt. Jag har absolut inget emot att det är styrt!

  Och du Ludde. Jag har en sån där Microsoft telefon. 😉 Bra telefoner faktiskt. Lika rapp som en Iphone och nästan lika öppen som en Android.

 4. Oscar skriver:

  Det känns som att det är rätt bra att Anders blir lite “sur” ibland, så att det inte skenar iväg fullständigt och tramset maler på i all oändlighet. Trams är roligt och uppskattat, men drar man det för långt blir det bara irriterande att lyssna på.

  Med det sagt tycker jag att ni lyckas balansera det bra, så fortsätt som ni gör. Och även denna vecka måste jag säga: Mysigt och gemytligt avsnitt.

 5. Rapparmannen skriver:

  Hej!

  Som sista kommentar för i år vill jag bli en annan person.
  Idag är jag
  Jagärenpersonsomharettnamnsomintetänkeranvändamittnamnanderslinusson
  HAHA
  Hur jobbig har denna personen varit för er under er tid?
  Beskriv era känslor.

  Hur har året varit för er som sveriges bästa spelpodd? Känner ni att ni har fått fler fans osv?

  Lite prat med er.
  Linus: Brothers borde ha vunnit Goty för år 2013, visst håller du med?
  Anders: världens bästa spel måste ha varit Tintin till snes. Spela om det
  Tommy: Visst håller du med om att Animal Crossing har varit sämsta spelet som finns på nintendo?
  Ludde: Din son Landon är bättre än dig på spel. Bajsa utomhus e coolt
  Tommy och Ludde: Rambo the videogame. 10/10!!!
  Sandra: witcher och Dragon age Inquisition borde brännas för dålig RPG
  Niklas: Eddy Gordon borde ej ens vara med i Tekken spel. Isf borde balett vara med.
  Peter, Tobbe och Anna: vem är snyggast på svampriket och why?

  SVERIGES BÄSTA POD!
  Puss hej leverpastej.
  Sorry för troll 🙂

 6. Bubbowie skriver:

  Det gör ont i själen att höra att Ludde har det så tufft nu. Har mina egna demoner som som visar sina fula trynen emellanåt. Men som Dan Savage och Terry Miller sa: It Gets Better. Kämpa på. Puss å kram

Skriv en kommentar