Batman: The Brave and the Bold

Del 11: Bajs på pungen

Vi ber om ursäkt för de omogna titlarna, speciellt den här. Vi ber om ursäkt för vårt beteende. Vi ber om ursäkt för kommentarerna om Patrick Swayzes spöke. Vi ber om ursäkt för allt som sägs om judar. Vi ber om ursäkt för dåliga Bane-imitationer. Vi ber om ursäkt för att vi fortfarande nämner John Woo. Vi ber helt enkelt om ursäkt för hela den här serien. Förlåt.

Kommentarer

 1. Marie Mareja skriver:

  Påsk 21/3? Nej…det är inte denna toredag som är skärtorsdag. Det är nästa!

 2. Ruben skriver:

  Svampriket: För att anal humor fortfarande är roligt!
  (Nej, ni är inte förlåtna, för någonting. Ni får kvarsittning tills dess att ni når nästa nivå på snuskgubben Freuds kroppsliga skala).

 3. BG skriver:

  Shadowgate var inledningsvis mycket roligare att följa, men ni hade ju inte tålamodet att spela igenom det ordentligt (och det var ganska förståeligt) så jag tycker att ni ska hålla er till spel som inte kräver lika mycket av spelaren. Gärna co-op så det verkligen känns som ni tar er ann något tillsammans med blod svett och tårar. 😀

  Önskemål/förslag på spel: Toejam & Earl (MD), Gunstar Heroes (MD), World of Illussion (MD), Wild Guns (Snes), Pocky & Rocky (Snes), Kuri Kuri Mix (PS2)

Skriv en kommentar