Quicktitt

God of War: Ascension

Tobbe och Anders (som inte får hålla i handkontrollen) känner lite på Kratos senaste äventyr.
Spelet släpps 12/3.

Kommentarer

 1. Raptorus skriver:

  God of War Collection – 17/9 2009 (USA) 30/4 2010 (Europa)
  God of War 3 – 16/3 (USA) 19/3 2010 (Europa)

 2. Originalhater1 skriver:

  Tycker själv att God of War är en spelserie man spelar för charmen av hack’n’slah och sedan går det ju inte att sticka under stol med att det ser till 75% av gångerna Djävulsk episkt ut. Struntar nästan i om kratos skulle vara mer human eller inte, kändes lite mjäkigt när han fick skuld känslor för pandora så att ge kratos mer karaktär kan vara både riktigt dålig men även bra om gjort åt rätt håll med passande kontenta.
  As far as watchdogs och GTA. Har aldrig varit ett fan av sandbox titlarna speciellt inte GTA, samma gangsters en annan stad Saints row är ett perfekt exempel på vad GTA är egentligen bara att GTA inte har humorn. Watchdog tror jag kan vara titel som bibehåller sandlådorna i mina ögon pga av det intressanta hacker aspekten men det kan även kännas som om dom kommer driva det för långt och det blir löjligt, håller tummarna. Tycker att sandlådorna kan få något som även jag kan tycka är värt än att dom bara skulle duger till för katter och kids.

 3. Ruben skriver:

  Tobbe och Anders, ni är för lugna och samlade här. När det är Svampriket-snabbtittar så ska ni skrika, bli irriterade (på varandra) och prata slumpmässigt strunt.

  😛

 4. Gazimaluke skriver:

  Håller med Ruben.

Skriv en kommentar