Fotnot: Avsnittet är lite sent idag på grund av lite tekniska svårigheter hos vår leverantör, vi ber om urssäkt för detta och hoppas ni kan njuta av avsnittet i alla fall. Vi passar också på att be om ursäkt för den ojämna mixningen som beror på en strulande mikrofon. Hoppas ni överlever i alla fall.

Då var vi äntligen tillbaka efter påskuppehållet och vi serverar nu veckans efterlängtade avsnitt! Den här veckan pratar vi om bland annat Bioshock Infinite, men också om det spännande projektet Indie 500 där Nidde Nedelius af Svamp undersöker huruvida hans spelintresse kan överleva med enbart indie-spel på menyn i 500 dagar. I studion finns även Anders Brunlöf och Tobias Andersson som gör efterlängtade comebacks i Svamppodden.

Nu kör vi!

Länkar
Excel rpg
Indie500
Disney stänger ner LucasArts
David Hayter får inte vara Solid Snake längre
PS4 – även för kvinnor
Crytek tänker buda på Darksiders IP
THQ-spel börjar försvinna
Ny ledning för SquareEnix vill göra stora förändringar

Avsnitt 23: Bioshock Infinite och Indie500 med gäst Nidde