Svamppod

Avsnitt 72: Elder Scrolls Online, Trials Fusion, The Last Tinker: City of Colours

Mätta på påskmat/påskgodis och utan Anders närvarande ger vi oss in i nya spel och nya spelnyheter. I panelen denna vecka återfinns Tommy, Tobias, Peter och en väldigt sjuk Linus. Och utan Anders säkra ledarskap lyckas de ändå skrapa ihop ett hyfsat avsnitt. Berätta vad ni tycker bland kommentarerna!

Länkar:

Avsnitt 72: Elder Scrolls Online, Trials Fusion, The Last Tinker: City of Colours

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Bra pod och framför allt bra bonuspod! Som gammal rollspelare och figurspelare blev jag väldigt glad 🙂

  Jag vill passa på att tipsa om figurspelet Super Dungeon Explore som även blandar in dataspelselement. Det är t.ex. monster i 8 och 16 bitar. Figurerna är lite chibi och det finns flera extra hjältar och expansioner att grotta ner sig i. Rekommenderas!

 2. Redlime skriver:

  Som samtalsämne till bonuspodden skulle jag vilja att ni snackade mat.
  Jag har för mig Anders och Samson gjorde det i något skitsnack avsnitt och det var överraskande roligt att lyssna på. Nu när grillsäsongen börjar så kanske ni kan snacka om vad ni gillar att lägga på grillen.

  Tack för en bra pod!

 3. Lovelime skriver:

  Som svar till Tobbes förfrågan om enkla partyspel till ps3 så dyker två bilspel upp direkt i skallen som jag och mina vännner men även familj har haft ganska roligt med, Gamla Calling all cars och Wrecked revenge revisited som är en remake på gamla xbox/ps2 spelet Mashed.

  Wrecked ser ganska opolerat ut vid ytan och till viss del är det så, men bakom ytan gömmer sig förbannat hetsiga och roliga multiplayer matcher.

 4. Peter Eriksson skriver:

  Tommy leder som en boss. Tack för ett bra avsnitt killar.

 5. Flesgfight skriver:

  Bra pod som vanligt.
  Vill dock peka på det här med att sony snor konceptet från Oculus rift med sitt Project Morpheus.
  Sony har varit på “huvuddisplayer” ett par år med HMZ-T1, T2 och T3. Alltid till för höga priser. Dom var inte först med det heller. Men redan med T1 diskuterades det om dom skulle släppa det till next gen.
  Var även folk som moddade T1 och körde skyrim med headtracking.
  Keep on podding.

 6. PunkTeradPandapung skriver:

  Hoj! Gött avsnitt som vanligt, funkade bra trots en saknad Anders och sjuk Linkus. Kudos till Anders och Tobbe också som har tagit tillbaka PowerPlay, gillar det skarpt! Kanske är lite off Svamppod det här, men ni har inte funderat på att kanske slänga upp en poll så man får rösta i PowerPlay vilket spel som Tobbe ska ta sig an? Ett litet förslag bara 🙂

  Ha det gött och hörs på RSM! (vann VIP-biljetter från Nintendo så stort fuck you alla som behöver stå i kö >:D)

Skriv en kommentar