Svamppod

Avsnitt 28: Retrospelsmässan 2013

Denna vecka är det specialavsnittsdags. Den här veckan pratar vi bara om Retrospelsmässan 2013 som gick av stapeln i helgen. Samson har begett sig ner till Göteborg med podutrustningen och tar sällskap i den portabla studion med Anders och Tobias. Dessutom bjuder vi in Björn och Victor från Revansch och så snubblar Niklas Sintorn in från ingenstans. Det blev en kombinerad förfest och podcast i ett och ni är givetvis inbjudna!

Länkar
Kraid.se – siten som Niklas skriver för
Videomaterialet från mässan

Avsnitt 28: Retrospelsmässan 2013

Kommentarer

  1. Hesslinn skriver:

    Hejsan Samson och Malin o alla ni andra. Jag har en fråga ang dragon age, måste man spela origin innan 2:an? Jag har precis köpt 2:an så… Sen ville jag bara meddela Samson att jag just nu backtrackar retroresan och håller på i skrivande stund att lyssna på James pond avsnittet då du säger “om du är 2013 och backtrackar…” Jag känner mig ju ganska träffad så att säga. Tack för flera bra podcasts

  2. Kalle steamroller skriver:

    tja! jag har precis börjat lyssna men jag undrade om revansch-viktor köpte spelet från pixelbob eller om det va bara nåt för klippet :)?

Skriv en kommentar