13/5

Nu ska jag avslöja en sak för er. Även fast dessa inlägg publiceras här på Svampriket när det är måndag, så betyder inte det att de skrivs då. Faktum är att dessa måndagsinlägg alltid skrivs i förväg. Oftast på söndagskvällen innan.

Det som för tillfället snurrar runt i mitt huvud har överhuvudtaget inget med TVspel att göra
Nu är det återigen söndagskväll. Klockan är 20:56 och jag sitter framför min laptop för att återigen skriva ett helt fenomenalt blogginlägg. Problemet är bara det, att egentligen vill jag inte göra det. Istället vill jag bara fortsätta ligga som ett slakt på min soffa och fortsätta att titta på LOST.

Jag har absolut inget vettigt i min skalle som jag kan förvandla till en text. Det som för tillfället snurrar runt i mitt huvud har överhuvudtaget inget med TVspel att göra. Mitt huvud är istället fullt av tankar om olycklig kärlek och framtiden. Det är alldeles för många frågetecken i mitt liv just nu, som gör att det är svårt att fokusera på Tvspel. Min verklighet är alldeles för påtaglig just nu, att jag inte klarar av, eller ens orkar, fly till en annan verklighet.

Bara det att jag har haft Metro – Last Light liggandes på mitt vardagsrumsbord hela helgen och plasten inte ens är borttagen är väl bevis nog?

Vi hörs om en vecka. Tills dess, kom ihåg! Det är kul med TVspel och livet ska (förhoppningsvis) vara kul. Spela på (om du orkar)!

En låt som sammanfattar veckan som varit