Gissa vad? Även denna vecka har förlöpit utan att jag har rört ett endaste spel. Är som ni alla redan vet, nere i en rejäl svacka, vilket gör att det här med Tvspelande inte känns särskilt lockande. Har helt enkelt ingen ork till det.

Men det ska bli ändring på det nu. För trots all skit i mitt liv just nu, finns det några ljuspunkter. Redan på tisdag händer det något något skoj. Då ska Microsoft presentera sin nya maskin. Jag har väl inte direkt några förväntningar, men tycker att det ska bli riktigt spännande att se vad de har att komma med. Så länge de inte visar upp en helt ny handkontroll är jag nöjd.

På lördag ska jag återigen få bege mig till Stockholm igen för att spela in Svamppod Fyrkant med mina underbara kollegor. Äntligen ska vi sätta oss ner och prata om årets hittills bästa spel, BioShock Infinite. Ska bli så jävla skönt att få prata av sig om det som jag var med om i Colombia. Vi ska även spela några parti av Cards Against Humanity (det kommer bli denna veckas specialavsnitt) vilket jag ser otroligt mycket fram emot. sen ska vi bege oss till Synatax Error och jag ska tvinga upp Tommy på dansgolvet. Det känns som att den här helgen kan göra så jag, iallafall för några timmar, kommer glömma bort mina sorger och besvär.

Vi hörs om en vecka. Tills dess, kom ihåg! Det är kul med TVspel och livet ska  vara kul. Spela på!

En låt som sammanfattar veckan som varit