En gång i tiden förlitade jag mig på vad spelpress, både svensk och utländsk, skrev om spel. Jag läste och tog in andra personer första intryck av kommande spel, för att försöka att själv bilda mig en uppfattning om det kanske kunde vara värt för mig att lägga ut X antal hundralappar på ett kommande spel. En persons ord och i bästa fall ett par screenshots från spelet var vad jag hade att gå på. Då fanns det ingen möjlighet för mig att gå ut på internet och få riktigt gameplay serverat, av den enkla anledningen att det inte fanns något internet.

Det är ett spel som garanterat kommer finnas med bland de titlar som kommer diskuteras när det blir dags att utse GOTY 2013
Nu däremot, finns det internet. Du befinner dig faktiskt där just nu, eftersom du läser den här texten. En text som från och med nu ska göra dig nyfiken på ett spel. Nu ska jag vara den som hjälper till att bygga en förväntan. Jag är nu den person, vars ord kan göra så att du antingen blir nyfiken eller helt opepp på ett kommande spel.

Innan jag avslöjar vad det är för spel det handlar om vill jag klargöra att det aldrig, under min korta tid som ”spelskribent”, har varit så här jobbigt att ha varit belagd med munkavle. Det var riktigt förlösande att få prata ut om det här spelet, tillsammans med Tommy, i den här veckans Svamppod Fyrkant vill jag lova.

Vad är det då för spel jag pratar om? Jo, det är ett spel vid namn Remember Me. Ett spel som med största sannolikhet hade gått under min radar om jag inte skulle vara en del av Svampriket. Ett spel som jag är så jävla glad över att jag redan nu har fått möjlighet att testa. Det är ett spel som jag vill att alla som har det minsta intresse av TVspel måste testa. Det är ett spel som garanterat kommer finnas med bland de titlar som kommer diskuteras när det blir dags att utse GOTY 2013.

Som jag tidigare nämnde så pratar jag och Tommy en hel del om Remember Me i veckans avsnitt av Svamppod plus att det även kommer att komma upp en Quicktitt här på Svampriket.

Remember Me har väldigt stora potential att bli årets stora överraskning. Nu vet ni det! Har jag lyckats bygga en förväntan?

Vi hörs om en vecka. Tills dess, kom ihåg! Det är kul med TVspel och livet ska vara kul. Spela på!

En låt som sammanfattar veckan som varit: