Men är skillnaden verkligen så stor?

 

DC-comics ska som ni kanske vet snart nylansera He-man och i och med detta så har vår gamla barndomshjälte fått ett omarbetat utseende. Och överallt på Internet blir folk upprörda, använder alldeles för många utropstecken och frågar sig varför DC-comics vill förstöra deras barndom.

Jag kan inte på något som helst sett relatera till detta. För det första så är väl inte den nya He-Man så jätteolik den äldre? Jag tycker man gjort ett ganska bra yngre version av He-Man. Visst vore det ballare med en äldre, krigshärjad och skäggig He-Man, men det är en annan diskussion.

Sen ska vi inte heller glömma hur He-Man and the Masters of the Universe var, som serie. Våra minnen säger en sak men att gå tillbaka och se serien idag innebär ett brutalt uppvaknande, precis som i fallet med de flesta av 80 och 90-talets tecknade serier.

Är du en av de arga? Och kan du i så fall förklara för mig varför du är så arg?