Sedan någon månad tillbaka nu så har jag befunnit mig i fullständig Coheed-feber – inte bara grundat i avsnitt 4 av Skitsnack-podden, där vi djupdök på ämnet. Ny skiva. en gammal trummis och ny vind i seglen har fått mig att åter sjunka djupt djupt ner i träsket som är Coheed and Cambria. Fråga bara dem som åkte bil med mig under Gamex-helgen.

Min gode vän Joar, som gästade och co-hostade Skitsnack-avsnittet på ämnet, skickade under helgen över två klipp som hjälper mig att nörda ner mig ännu mer. Det första en kortare, väldigt öppenhjärtig intervju med älsklingstrummisen Josh, och den andra en två timmar lång bakom kulisserna/dokumentär från Deluxe-utgåvan av nya skivan.

Båda finns här nedan för er beskådan. För jag är alldeles för nernördad för att skriva något vettigare till denna blogg.