Skitsnack har, både som blogg och podcast, varit lite av mitt tillhåll sedan #1år0spel inleddes. Jag hade förvisso ambitionen att skriva om spelklimatet och min abstinens även på ”vanliga” Svampriket, men det blev aldrig riktigt så. Jag går ofta ”all-in” med mina projekt, och majoriteten av min fritid gick till Skitsnack. Ironiskt nog. Sedan säsong 2 avslutades har det dock varit tyst, både i blogg och i pod.

 Detta innebär att vi släpper fem avsnitt under lika många veckodagar
Men det finns ingen anledning till oro, framtiden för Skitsnack är så gott som ohotad. Podcasten kommer tillbaka med en tredje säsong den 11:e november 2013, som ni ser i bilden ovan. Under denna säsong går vi tillbaka till månadsformatet med ambitionen att släppa avsnitt med mantrat ”kvalité före kvantitet”. Men för att kompensera för den långa frånvaron, som blev mycket längre än vad det från början var tänkt, erbjuder vi er en Skitsnack Festival under första vecka . Detta innebär för oinsatta att vi släpper fem avsnitt under lika många veckodagar som enligt planen ska adderas ihop till över 10 timmar Skitsnack totalt. Vi gjorde den första Skitsnacksfestivalen i början av 2012 och den blev väldigt uppskattad och vi hoppas att vi får samma goda bemötande denna gång.

Skitsnacksbloggen återlanseras redan nu, dock kommer den mer ”smyga igång”, med sporadiska inlägg när tiden finns över till det. Skitsnack är fortfarande en viktig del av Svampriket, men den kommer inte få komma i vägen för våra primära projekt. Så bloggen kommer inte få lika mycket tid och energi framöver – det kommer helt enkelt inte fungera och jag hoppas ni har förståelse för detta.

Jag vill också passa på och fråga er som läser och lyssnar på Skitsnack; Hur vill ni ha det? Vad kan Skitsnack vara? Som blogg OCH som podcast? Eller är bloggen helt meningslös i sammanhanget? Jag vill verkligen veta, för Skitsnack (och även tidigare projekt med mig vid rodret) är projekt där ni har mycket, snudd på allt att säga till om.

Så säg till.