Guilty Pleasure, enligt Wikipedia;

”A guilty pleasure is something one enjoys and considers pleasurable despite feeling guilt for enjoying it. The ’guilt’ involved is sometimes simply fear of others discovering one’s lowbrow or otherwise embarrassing tastes, such as campy styles of entertainment. Fashion, video games, music,films, and junk food can be examples of guilty pleasures.”

Till nästa avsnitt av Skitsnack vill vi veta om det finns något som ni tycker om att göra, se på eller lyssna till, som ni samtidigt skäms lite för. Guilty Pleasure är ett fenomen som vi finner ytterst intressant och vi vill såklart också väva in era åsikter och tankar i vår diskussion.

Så var inte blyga – dela med er. Lyssnar du fortfarande på Aquas första platta? Eller dricker du fortfarande trögflytande Oboy till frokostmackan? Eller tycker du kanske att Twiligt-filmerna är bättre än Sagan om Ringen-filmerna? Eller är du en som inte bryr dig vidare mycket och bara tycker om det du tycker om? Vi vill veta från alla er! Lämna en kommentar i detta inlägg eller maila oss på skitsnack@svampriket.se.

Vi kommer spela in veckans avsnitt lite tidigare än vanligt, så vi behöver era kommentarer innan Onsdag kl.19:00 om vi ska hinna få in dem i avsnittet.

Hoppas nacken inte värker allt för mycket efter allt headbangande. Ta hand om er!